Close sidebar
Close sidebar

Mesaje creștine pentru Duminică Floriilor 2024: „Să fii iubitor precum Iisus Hristos și bucuros precum creștinii care l-au întâmpinat la intrarea Sa în Ierusalim! Sărbători liniștite alături de cei dragi îți doresc!”

Transmite-le apropiaților mesaje creștine pentru Duminica Floriilor 2024. Iată când are loc sărbătoarea și ce gânduri frumoase le poți împărtăși.

Ana-Maria Costea,

Transmite-le apropiaților mesaje creștine pentru Duminica Floriilor 2024.

[Sursa foto: Freepik/Doxologia]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pe data de 28 aprilie 2024, creștinii sărbătoresc Intrarea Domnului în Ierusalim. Această zi se mai numește și Duminica Floriilor.

Cu ocazia acestei sărbători minunate și importante, transmite-le celor dragi un mesaj creștin frumos. Surprinde-ți apropiații cu cele mai frumoase urări de Florii 2024.

Mesaje creștine pentru Duminica Floriilor 2024

„În Duminica Floriilor sărbătorim intrarea triumfală a lui Iisus Hristos în Ierusalim. Să îl purtăm mereu în sufletul nostru pe Mântuitorul care mereu ne-a iubit și protejat de toate cele rele. Vă urez tuturor sărbători fericite alături de cei dragi!”

„Să aveți parte de o Duminică a Floriilor excepțională! De sărbătoarea Intrării Domnului în Ierusalim, doresc să vă împărtășesc cele mai bune gânduri! Să fiți fericiți și iubiți tot restul vieții de acum încolo, așa cum Hristos a iubit oamenii!”

Citește și: Mesaje de Florii 2024: Urări și felicitări pentru cei care își serbează onomastica

Trimite-le celor dragi o felicitare pentru Duminica Floriilor 2024.

[Sursa foto: Facebook]

„Să ai parte de multe bucurii în această zi de sărbătoare, dragul meu prieten! Să fii iubitor precum Iisus Hristos și bucuros precum creștinii care l-au întâmpinat la intrarea Sa în Ierusalim! Sărbători liniștite alături de cei dragi îți doresc!”

„Duminica Floriilor ne amintește de bucuria și entuziasmul pe care creștinii l-au simțit când Mântuitorul a intrat în Ierusalim, după săvârșirea minunii pentru Lazăr! Să fim bucuroși în această zi de sărbătoare și să împărtășim iubirea cu cei dragi nouă!”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Dragi prieteni, în această Duminică a Floriilor, propun să ne deschidem inimile în fața lui Iisus, așa cum creștinii au întins ramurile de palmier în calea sa la intrarea în Ierusalim! Să aveți o zi binecuvântată și plină cu bucurii!”

„Draga mea, să ai parte de o zi de Florii magnifică! Să fii bucuroasă, iubită și fericită și să îți amintești de minunea săvârșită de Iisus Hristos la intrarea Sa în Ierusalim! Îți urez o zi minunată și sărbători cu liniște și pace!”

Iată cele mai frumoase mesaje creștine pentru Duminica Floriilor 2024.

[Sursa foto: Facebook]

„Să ne deschidem inimile în fața Mântuitorului, dar și față de apropiații noștrii! Să fim mai buni, mai iertători și voioși! Vă urez tuturor o Duminică a Floriilor frumoasă și plină cu speranță în suflet și zâmbete!”

„Să ai parte de o Duminică a Floriilor binecuvântată, cu voie bună, pace în suflet și bucate excepționale pe masă! Să fii mereu bun la suflet și să împărtășești din bucuriile vieții tale cu cei din jurul tău! Sărbători minunate să ai!”

„În această zi de sărbătoare, să ne oprim și să reflectăm asupra celor îndurate de Iisus pentru ca noi să fim bine! Dragi creștini, să fiți binecuvântați, iar sărbătoarea Floriilor să vă umple inimile cu bucurie și iubire necondiționată!”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: La mulți ani, Florin, Viorel, Florian, Florea și Florentin! Mesaje și urări de Florii 2024

„În această zi minunată de sărbătoare, îți doresc să ai parte de o masă îmbelșugată, noroc și multă sănătate! Să fii iubit, fericit și să răspândești la rândul tău iubire, așa cum Mântuitorul a făcut-o pentru noi în zilele Sale pe pământ!”

„Să ai parte de o zi excepțională, multe zâmbete, voioșie și noroc! Să fii iubit și să-L primești în inima ta pe Iisus Hristos, Adevăratul Mântuitor! Să ai parte de oameni buni și generoși și întotdeauna să ții capul sus în fața obstacolelor vieții!”

„În această zi de sărbătoare să te bucuri neîncetat de magia sărbătorii Floriilor! Să fii voios și sănătos, iar Mântuitorul să aibă grijă de tine! Îți urez o zi liniștită, însorită și plină de flori! 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI