Mesaje de 24 ianuarie 2021. În anul 1859, 24 ianuarie este ziua în care s-a înfăptuit Mica Unire. A avut loc Unirea Principatelor Române sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza. 

Vă prezentăm azi o listă cu cele mai frumoase mesaje pentru 24 ianuarie 2021 Mica Unire, zi de sărbătoare pentru toți românii!

Mesaje originale de 24 ianuarie 2021- Mica Unire

Fie ca 24 Ianuarie sa va aducă sănătate, fericire si multa, multa bucurie alături de cei dragi si apropiați.

De 24 Ianuarie vreau să-ti urez tot binele de pe lume și să fii la fel de bun în ceea ce faci și mai ales să fii mândru că ești român. La mulți ani!

Citeste si: Sărbătoare 24 ianuarie 2021: De ce este această zi liberă pentru români?

Cu prilejul Zilei Micii Uniri doresc poporului roman cele mai călduroase felicitări si urâri de sănătateCu prilejul Zilei Micii Uniri doresc poporului roman cele mai călduroase felicitări si urâri de sănătate, bunăstare, prosperitate si succes!

Mesaje de 24 ianuarie 2021. Urări originale pentru Mica Unire
Mesaje de 24 ianuarie 2021. Urări originale pentru Mica Unire

Cu prilejul Zilei de 24 Ianuarie doresc poporului roman cele mai calduroase felicitari si urari de sanatateCu prilejul Zilei de 24 Ianuarie doresc poporului roman cele mai calduroase felicitari si urari de sanatate, bunastare, prosperitate si succes!

Citeste si: 24 ianuarie 2021: Veste proastă pentru români. Când pică prima zi liberă din an

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Cu ocazia Zilei Micii Uniri va doresc succes in activitate si sa va bucurați de cele mai frumoase realizăriCu ocazia Zilei Micii Uniri va doresc succes in activitate si sa va bucurați de cele mai frumoase realizări. La mulți ani de prosperitate si bunăstare!

Urări și SMS-uri pentru 24 ianuarie 2021

În această deosebită zi de 24 Ianuarie este ziua tuturor românilor, La mulți ani!

De 24 Ianuarie urez la mulți ani tuturor romanilor si celor ce iubesc Romania!De 24 Ianuarie urez la mulți ani tuturor romanilor si celor ce iubesc Romania!

Citeste si: Când au loc zilele libere legale din 2021. Iată calendarul complet

La Mulți Ani încununați de succes si prosperitate cu ocazie zilei de 24 IanuarieNe face deosebita plăcere sa colaboram cu oameni de excepție ca dumneavoastră. Adevărați romani. La Mulți Ani încununați de succes si prosperitate cu ocazie zilei de 24 Ianuarie.

Iți mulțumim si iți uram un sincer La Mulți Ani cu ocazia zilei Micii Uniri!Cu romani de excepție ca tine tara noastră este mai bogata si mai respectata. Cu clienți deosebiți ca tine, noi suntem mai buni si mai puternici. Iți mulțumim si iți uram un sincer La Mulți Ani cu ocazia zilei Micii Uniri!

Mesaje pentru familie de 24 ianuarie 2021

De 24 Ianuarie urez La mulți ani României, tuturor romanilor si celor ce simt si gândesc românește!

Citeste si: Mesaje de La mulți ani 2021!// SMS-uri superbe pentru familie și prieteni: ”Mult belşug şi sănătate să-ţi ofere Noul An!”

De 24 Ianuarie, Ziua Micii Uniri va doresc distracție plăcută si sa va bucurați ca sunteți romanDe 24 Ianuarie, Ziua Micii Uniri va doresc distracție plăcută si sa va bucurați ca sunteți roman. La Mulți Ani plini de realizări!

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Mesaje de 24 ianuarie 2021. Urări originale pentru Mica Unire
Mesaje de 24 ianuarie 2021. Urări originale pentru Mica Unire

La mulți ani de 24 Ianuarie!Îți mulțumim pentru tot sprijinul de care ai dat dovadă, îți mulțumim ca ești român, La mulți ani de 24 Ianuarie!

Citeste si: Mesaje pentru weekend. Cele mai frumoas urări pentru finalul de săptămână pentru colegi, prieteni și familie

La Multi Ani Romane, Fii mandru de tara ta!- Mica UnireDe cand se stie, Romanul traieste cu credinta in suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubeste pe noi, la fel si noi trebuie sa ne iubim tara si s-o respectam. La Multi Ani Romane, Fii mandru de tara ta!- Mica Unire.

24 ianuarie 2021 este sărbătoare legală

24 ianuarie 2021 este sărbătoare legală și zi liberă în fiecare an. Anul acesta, din păcate, pică într-o zi de duminică. Zi care oricum era nelucrătoare.

Citeste si: La mulți ani! Cele mai frumoase mesaje și SMS-uri de Anul Nou pe care să le trimiți de Revelion 2021: “Multă sănătate şi La Mulţi Ani, să ai mai mulţi fani decât duşmani!”

Ziua de 24 ianuarie 2020 a fost declarată zi liberă din 2016. În 2021, Ziua Unirii Principatelor Române pică într-o duminică. Acest lucru înseamnă că salariații nu vor beneficia de o mini-vacanță de trei zile ca în alți ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si