Mesaje de La mulți ani 2021! Începe un nou an și o urare este întotdeauna binevenită. Vă propunem cele mai frumoase mesaje de Anul Nou 2021:

Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii, si plin de succese. La multi ani!

În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un 2021 minunat!

Sa ai parte de cel mai frumos an din viata ta! Te imbratisez si iti transmit cu toata dragostea gandurile mele cele mai frumoase. La multi ani!

Citeste si: Mesaje cu imagini de Anul Nou 2021. Cel mai simplu mod de a spune "La mulți ani!"

Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este, noul an. La multi ani! Ho ho ho!

Mesaje de La mulți ani 2021!
Mesaje de La mulți ani 2021!

Mesaje de La mulți ani 2021! Originale și impresionante

,,Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!"

,,Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!"

,,Fie ca anul care vine să însemne pentru tine o nouă treaptă pe care o urci.

Îţi doresc o viaţă împlinită şi fericită! La mulţi ani!”

Citeste si: Anul Nou 2021. Tradiții și obiceiuri pentru a întâmpina cu noroc noul an

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

,,Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!”

Cele mai frumoase mesaje de Anul Nou 2021

,,Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări."

,,E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri"

Citeste si: Felicitări de Anul Nou 2021. Cele mai frumoase mesaje și SMS-uri de Revelion, originale și ingenioase. La mulți ani!

,,Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce ţi-ai propus"

,,Mult belşug şi sănătate să-ţi ofere Noul An! Multă dragoste în viaţă şi s-aduni ban după ban!”

La mulți ani 2021!  Superstiţii

Unele dintre cele mai cunoscute superstiţii respectate de români sunt legate de bani, noroc şi roade.

În noaptea dintre ani, se spune că este bine să avem bani în buzunar, dar şi că nu este bine să dăm bani pe 31 decembrie şi 1 ianuarie, ca să nu rămânem fără bani tot anul ce vine. În unele zone ale ţării, femeile coc o pâine în care ascund bani, iar cel care găseşte monedele va avea noroc de bani tot anul.

Mesaje de La mulți ani 2021!
Mesaje de La mulți ani 2021!

Pentru atragerea norocului, se consideră că este bine să avem vâsc pe masă, în noaptea de Revelion, dar şi struguri şi smochine, pentru belşug.

O altă superstiţie legată de belşug, pe care mulţi o şi respectă, spune că este bine ca prima persoana care intră în casă în prima zi a Anului Nou să fie un bărbat brunet (se spune că blonzii şi roşcaţii sunt aducători de ghinion, iar femeile de asemenea). Musafirul trebuie să intre în casă cu o crenguţă de vâsc, pâine şi sare.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: La mulți ani! Cele mai frumoase mesaje și SMS-uri de Anul Nou pe care să le trimiți de Revelion 2021: “Multă sănătate şi La Mulţi Ani, să ai mai mulţi fani decât duşmani!”

În noaptea dintre ani se spune că este bine să purtăm ceva roşu, iar pe 1 ianuarie să avem haine noi, pentru noroc.

Din bătrâni se ştie că nu e bine să fie agăţat calendarul anului nou înainte ca cel în curs să se fi sfârşit, pentru că aduce ghinion.

O altă superstiţie este legată de faptul că cine va dormi în ziua de Sfântul Vasile va fi leneş tot anul.

În prima zi a anului nu este bine să aruncăm nimic, nici măcar gunoiul, pentru că dăm cu piciorul norocului. Se mai spune că în noaptea dintre ani nu se găteşte mâncare din carne de pasăre, deoarece, aşa cum găina scormoneşte pământul şi îl împrăştie, tot aşa se risipesc norocul şi bunăstarea casei.

În prima zi din noul an nu se mătură, nu se spală, pentru a nu atrage sărăcirea casei.

“Previziuni meteo de revelion 2021: prevazut o furtuna de pupici si imbratisari… te sfatuim sa inchizi umbrela si deschide inima. La Multi Ani si un An Nou Fericit!”

“Cu speranta ca anul nou va fi mai bun decat batranul 2019, iti trimit o mie de urari de bine insotite de imbratisari si iti urez un AN NOU FERICIT!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si