Felicitări de Anul Nou 2021 pentru cei dragi! Pentru noaptea dintre ani, vă propunem cele mai frumoase mesaje de Anul Nou 2021 pe care să le trimiteți prin SMS celor din familie sau prietenilor.

“Pentru anul ce vine iti doresc: pace in suflet, bucurie fara margini, sanatate cat cuprinde, credinta in bine si saruturi o mie!”

“Noul An sa te gaseasca cu ganduri bune si prieteni dragi si sa iti rezerve cele mai mai inalte realizari”.

“Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere! La multi ani! O viata implinita si fericita!”

Felicitări de Anul Nou 2021 pentru familie

“Ultimele zile ale anului 2020 sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului! 2018 este aproape sa-si deschida primele file albe, necunoscute. Va doresc sanatate, bucurii si impliniri! La multi ani!”

Felicitări de Anul Nou 2021. Cele mai frumoase mesaje de Revelion
Felicitări de Anul Nou 2021. Cele mai frumoase mesaje de Revelion

Citeste si: Mesaje de Anul Nou 2021! Urări și SMS-uri originale pentru cei dragi. La mulți ani!

“Previziuni meteo de revelion 2021: prevazut o furtuna de pupici si imbratisari… te sfatuim sa inchizi umbrela si deschide inima. La Multi Ani si un An Nou Fericit!”

“Cu speranta ca anul nou va fi mai bun decat batranul 2019, iti trimit o mie de urari de bine insotite de imbratisari si iti urez un AN NOU FERICIT!”

“E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Speranta sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri. La multi ani!”

“Ganditi-va la trecerea dintre ani ca la o poarta. Puteti sa treceti prin aceasta poarta in noul an si sa luati cu voi doar lucrurile si gandurile bune. LA MULTI ANI!”

“Ganduri bune fug spre voi! Sarbatori fericite si un An Nou de poveste! La multi ani!”

Cele mai inedite mesaje de Anul Nou 2021

“La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, tot ce doriti! La Multi Ani!”

“Fie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urma”

Citeste si: Urări de Anul Nou 2021 haioase. Cele mai amuzante mesaje de Revelion la care vei râde copios

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

“Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. La multi ani!”

“Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea Anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. Tot ce va este de folos sa se realizeze si nimic sa nu va innoureze cerul senin al vietii! Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate”.

Felicitări de Anul Nou 2021. Cele mai frumoase mesaje de Revelion
Felicitări de Anul Nou 2021. Cele mai frumoase mesaje de Revelion

Cele mai amuzante mesaje de Anul Nou 2021

Va doresc de 2021: 12 luni de fericire, 52 de saptamani de distractie, 365 de zile de succes, 8.760 de ore de sanatate si 525.600 de minute de noroc! Un An Nou fericit!

Aho, aho, prieten bun… Care stai pe mess acum… Ia opreste-te din scris… Si-asculta ce-am de zis… Chiar de esti cu DND… BE RIGHT BACK sau NMD… Sper sa nu imi dai ignore… Ca iti spun un plugusor… N-am intrat sa te stresez… Am venit sa iti urez… La Multi Ani si fericire… Liste de id-uri pline!

Anul nou ce va veni sa-ti aduca bucurii, concediu 8 luni pe an si salariu barosan! In Paris sa-ti cheltui banii ca sa moara toti dusmanii, sa traiesti ca si bunica… LA MULTI ANI si pupa sticla!:))

Citeste si: De ce este bine să ai bani în buzunar în noaptea de Revelion. De unde vine această tradiție?

Catelus cu parul cret/Sa ai jeep-ul in cotet/Sa ai vila cu piscina/ Pe Madonna ca vecina/O lopata pentru bani/La anul si la multi ani!

„Aho Aho, e Anul nou,
Si gaina-i fara ou,
Si cucosu’ fara gusa,
Da-mi si mie un leu matusa!

Momentele speciale ale sfarsitului de an sa-ti aduca veselia in casa, bani in buzunar si poate un Mertan!

Previziuni meteo de REVELION 2021: ploaie de pupici si imbratisari… te sfatuim sa inchizi umbrela si sa deschizi inima. Un An Nou Fericit!

Acest SMS va exploda in 5, 4, 3, 2, 1: LA MULTI ANI!

Felicitări de Anul Nou 2021 pentru cei mai buni prieteni

La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc".

„Spune anului ce vine să-ţi aducă numai bine. Şi mai spune-i să îţi dea tot ce vrea inima ta: fericire, sănătate şi La Mulţi ani!".

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citeste si: Cum va fi vremea de Revelion 2021? Anunțul de ultimă oră al meteorologilor

„Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani 2021!".

„Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbători să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma. La Mulți Ani 2021!".

„Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi mult mai uşor, să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani 2021!"

SMS-uri de Anul Nou pentru familie

Felicitări de Anul Nou 2021 pentru cei dragi! ,,Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări."

,,E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri"

,,Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce ţi-ai propus"

,,Mult belşug şi sănătate să-ţi ofere Noul An! Multă dragoste în viaţă şi s-aduni ban după ban!”

,,Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteţi să treceţi prin această poartă în noul an şi să luaţi cu voi doar lucrurile şi gândurile bune. LA MULŢI ANI!"

,,Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!"

''Când Dumnezeu te are drag/ Şi te ia în paza milei sfinte/ Ca arme de-a lupta înainte/ Nu-ţi dă nici bâtă nici toiag/ Îti dă pricepere şi minte. La Multi Ani!''

''Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!''


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si