Mesajele de Anul Nou 2021 sunt cadoul perfect pentru cei dragi. Un SMS sau o urare îi va bucura și îi va face să intre în noul an impresionați și veseli. Avem câteva propuneri inedite pentru dumneavoastră!

Astazi se mai termina un an, un an care pe cineva l-a facut fericit, pe cineva invers, cineva nu vrea sa se termine- iar cineva abia asteapta.

Si cum nu ar fi acest an pentru tine, iti doresc ca anul urmator sa fie mai bun! Sa fie mai bogat in implinirii, mai inalt in aspiratii, si plin de succese cu mari si frumoase realizari. La multi ani!

Citeste si: Cum va fi vremea de Revelion 2021? Anunțul de ultimă oră al meteorologilor

In sacul lui Mos Craciun, sa gasesti tot ce-i mai bun, o ghirlanda de iubire, globuri mari de fericire, o steluta cu noroc si pe cei dragi la un loc. La multi ani, sarbatori fericite!

Mesaje de Anul Nou 2021 originale pentru familie

Sa ai parte de multa caldura in suflet, bucurie in inima si multa sanatate. Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii, si plin de succese cu mari si frumoase realizari. La multi ani!

Mesaje de Anul Nou 2021!
Mesaje de Anul Nou 2021!

Citeste si: Salata de boeuf. Cele mai inedite idei de ornat. FOTO

Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii, si plin de succese. La multi ani!

În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un 2016 minunat!

Sa ai parte de cel mai frumos an din viata ta! Te imbratisez si iti transmit cu toata dragostea gandurile mele cele mai frumoase.

La multi ani!

Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este, noul an. La multi ani! Ho ho ho!

Citeste si: Adio, petreceri de revelion. Țara în care amenzile depăşesc 13.000 de dolari

Am descoperit minunea unei vieti implinite datorita tie si pentru asta iti multumesc. Te iubesc, dragul meu, si imi doresc sa ai un an cat mai frumos! La multi ani!

Fie ca sarbatorile de iarna sa iti aduca pace in suflet, mult noroc in actiune, planuri grandioase in ratiune si multa iubire in inima! Un An Nou alaturi de cei dragi si apropiati sufleteste. La Mulţi Ani!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Prognoza meteo pentru această noapte: se anunţă o furtună de pupici şi îmbrăţişări! Te sfătuim să închizi umbrela şi sa-ti deschizi inima. La mulţi ani şi un An Nou fericit!

Cele mai frumoase mesaje de Anul Nou 2021

Un an mai plin de distracţii, mai plin de voie bună, mai plin de tine! La mulţi ani!

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Noul an sa fie presarat cu realizari remarcabile, impliniri, sanatate, fericire si bafta!

Sanatate si iubire, un an nou plin de bucurie! La multi ani!

Citeste si: Mesaje de Crăciun 2020: Felicitări şi urări cu Sărbători Fericite, Crăciun Fericit 2020 şi La mulţi ani 2021!

Ultimele zile ale anului sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! Anul 2016 este aproape să-şi deschidă primele file albe, încă necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri!

Asa cum tu mi-ai aratat ce inseamna fericirea adevarata, sper ca si eu in noul an care ne asteapta sa iti daruiesc cu zambetul pe buze clipe de poveste. La multi ani!

Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde… La multi ani!

Pentru ca meriti sa fii fericit, ma voi stradui ca in anul care soseste sa te privesc cu mai multa dragoste, sa te ascult cu rabdare de fiecare data cand ai ceva pe suflet si sa iti fac ziua mai buna. Te iubesc!

Mesaje de Anul Nou 2021!
Mesaje de Anul Nou 2021!

SMS-uri haioase de Anul Nou

Ahoo, ahoo, de Anul Nou!
Sa va fie verde banul
Si de whiskey plin paharul!
Ia mai manati maai!
Haai! Haai! Haai!

Fie ca in anul care vine zi de zi pentru tine sa fie o sarbatoare, dimineata sa te trezesti cu zimbetul pe buze, ziua sa o petreci cu buna dispozitie si momente de neuitat, iar seara sa adormi cu planurile realizate. Iar daca se intimpla sa nu adormi, atunci iti urez sa ai parte de nopti furtunoase si fierbinti! La multi ani!!!

Citeste si: Marinadă pentru friptura de porc. Cât trebuie lăsată la macerat

Iti doresc ca in anul care vine sa ai parte de 12 luni de bucurii,
52 de saptamini de prietenie adevarata, 366 de zile de iubire necontenita,
8784 de ore de munca productiva, 527040 de minute de bogatie si 31.536.000 de secunde de noroc si voie buna!!!

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

La multi ani si sanatate, ca-i mai buna decit toate,
La multi ani si fericire, ca e buna pentru tine,
La multi ani si iubire mare, ca viata fara ea sens nu are,
La multi ani si mult noroc, Sa ai parte de un an de foc!
La multi ani!!!

Citeste si: Cel mai bun mujdei de usturoi pentru carnea de porc. Iată cum să-l faci

Nu iti doresc ca in Noul An sa ti se implineasca toate visele, dar iti doresc ca in Noul An sa ai parte de sanatate, putere de caracter si tenacitate ca sa iti realizezi visele cu propriile forte.La multi ani!!!

“Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!”

“Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări.”

„Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneste la drum cu încredere! La mulţi ani! O viaţă împlinită şi fericită!”

Citeste si: Declarație pe propria răspundere de Revelion

,,Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!"

,,Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!"

,,Fie ca anul care vine să însemne pentru tine o nouă treaptă pe care o urci. Îţi doresc o viaţă împlinită şi fericită! La mulţi ani!”

,,Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si