Mesaje de Anul Nou 2023. An de an, căutăm cele mai frumoase mesaje cu care să îi impresionăm de Revelion pe cei dragi. Iată câteva dintre cele mai frumoase mesaje pe care le puteți trimite în noaptea dintre ani, de Revelion 2023.

”Fiecare moment petrecut alături de tine este un dar de neprețuit, un dar pe care îl apreciez din toată inima, și vreau să știi că îți voi fi mereu recunoscătoare că ai ales să faci parte din viața mea.

La mulți ani!”

Mesaje de Anul Nou 2023 pentru cei dragi

„Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneşte la drum cu încredere!”

„Lovite-ar trenul fericirii/ Trăsni-te-ar fulgerul iubirii/ Să-ţi cadă în cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulţi ani 2023!”

Citește și: Mesaje originale de Anul Nou 2023: Cel mai frumos mod de a spune ”La mulți ani”

„Noul An să va aducă belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani!”

Mesaje de Anul Nou 2023. Urări originale pe care să le trimiți celor dragi de Revelion 2023: ”Anul ăsta care vine să îți fie numai bine! La mulți ani!”

Mesaje de Anul Nou 2023. Urări originale pe care să le trimiți celor dragi de Revelion 2023: ”Anul ăsta care vine să îți fie numai bine! La mulți ani!”

[Sursa foto: pixabay.com]

„E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri.

La mulţi ani 2023!”

„Momentele speciale ale sfârşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!”

Urări de Anul Nou 2023 pentru familie

„Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani 2023!”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Fie ca anul care începe să-ţi aştearnă în cale potecă netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulţi ani”

Citește și: Mesaje pentru Ajunul Anului Nou 2023: Cele mai frumoase urări și felicitări pentru Revelion
„Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani 2023!”

„La mulți ani pentru cea mai minunată familie din lume. Sunt atât de recunoscător/recunoscătoare că vă am în viața mea! Fie ca acest an să fie cel mai bun pentru noi toți!”

Felicitări de Anul Nou 2023

„Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări”

„Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. Tot ce vă este de folos să se realizeze şi nimic să nu vă înnoureze „cerul” senin al vieţii! Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate”

Citește și: Mesaje de Sf. Vasile 2023: Cele mai frumoase urări și felicitări cu La mulți ani!

„LA MULTI ANI cu bucurie! Casa, casa să vă fie, Masa, masă să rămâie Iar în jurul ei să vie, Oameni buni, de omenie, Să v-aducă veselie, Gânduri bune, cumpătate şi urări de sanatate/ Zile multe şi prospere, de la Dumnezeu putere/ Să învingeţi relele ce va-ncurcă vieţile!”

Mesaje de Anul Nou 2023. Urări originale pe care să le trimiți celor dragi de Revelion 2023: ”Anul ăsta care vine să îți fie numai bine! La mulți ani!”

Mesaje de Anul Nou 2023. Urări originale pe care să le trimiți celor dragi de Revelion 2023: ”Anul ăsta care vine să îți fie numai bine! La mulți ani!”

[Sursa foto: pixabay.com]

Mesaje de Anul Nou 2023. „Noul an să te surprindă cu clipe frumoase trăite alături de cei dragi și să-ți aducă liniștea sufletească de care ai nevoie. La mulți ani! Îţi urez un An Nou plin de fericire şi linişte sufletească! La Mulţi Ani! Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbători să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma!”

Citește și: Felicitări de Anul Nou 2023: Imagini frumoase cu ”La mulți ani”, artificii și pahare de șampanie

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Un nou an vine cu noi obiective. Fie ca 2023 să se dovedească a fi un an de succes în viața dumneavoastră! Cerul este limita. La mulţi ani!”

„În zorii noului an, aştept cu nerăbdare zilele ce vor urma pentru că ştiu că le voi petrece pe toate alături de tine! Un An Nou Fericit!”

“Fie ca iubirea, înţelepciunea, încrederea şi generozitatea să vă călăuzească paşii în noul an! La mulţi ani ″!

„Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani 2023!

"Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani!"

"Tată bun, mamă iubită, Azi e ziua potrivită, Să vă spun ce vă doresc, Să v-arăt cât vă iubesc. Vă doresc întâi de toate, Un an nou cu sănătate, Voie bună, trai uşor, Bucurie şi mult spor. La mulţi ani 2023!"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si