Mesaje de Crăciun 2021 pentru familie și prieteni. An de an, așteptăm sărbătorile de iarnă cu mare nerăbdare. Câteva cuvinte frumoase primite de la cei dragi pot face cu adevărat minuni.

Vă prezentăm mai jos o selecție cu cele mai frumoase mesaje de Crăciun pe care să le trimiți prin SMS.

Mesaje de Crăciun 2021 pentru familie

”Iubirea mea, din cer o stea ți-ai pus pe brad, sub el m-aștepti cu daruri, dar eu ți-am pus în fiecare fulg de nea un strop din iubirea mea. Dacă nu mă crezi prinde unul în palmă și-ai să vezi cum se topește de dragul tau”

Citeste si: Vacanţa de iarnă 2021- 2022: Care este ultima zi de școală înainte de Crăciun?

„Crăciun cât mai luminos/ vis de iarnă călduros/ linişte lângă cei dragi/ veste bună dinspre magi!/ Crăciun fericit!”

„Un bătrân cu plete albe v-a călcat al casei prag. E adevărat, e Moş Crăciun şi vă aduce un an mai bun. Crăciun Fericit, dragi prieteni!”

Mesaje de Crăciun 2021. Cele mai frumoase urări pe care să le trimiți celor dragi cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Mesaje de Crăciun 2021. Cele mai frumoase urări pe care să le trimiți celor dragi cu ocazia sărbătorilor de iarnă

[Sursa foto: pixabay.com]

„Lumină, pace, bucurie, zăpadă, viaţă, dăruire, iertare, zâmbet, sărbătoare, ne aduce an de an Crăciunul.

Deschide-ţi sufletul şi lasă căldura sărbătorilor de iarnă să te învăluie ca un vis frumos. Sărbători fericite şi la mulţi ani!”

Citeste si: Când vine Moş Crăciun în 2021? Pe ce dată trebuie puse cadourile sub brad?

Mesaje haioase de Crăciun

“Să vină Crăciunul şi toţi clopoţeii din brad să-ţi cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea şi speranţa de care ai nevoie! Crăciun fericit!”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Destinul tragic de care au avut parte trei membri ai aceleiași familii din Bistrița. Au fost găsiți morți în casa lor- wowbiz.ro

“Moş Crăciun bate la uşă, Scoate mâna din mănuşă, Şi vă dă din palma lui, Darurile cerului. Lângă brad şi lângă foc, Să vă umple de noroc! Crăciun fericit!”

“Dacă nu ştii care-i culmea cadourilor, înseamnă că n-ai primit mesajul meu: nu lăsa pentru Ajun ce poţi să-mi oferi chiar acum!”

L-am visat pe Moș azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aducă sănătate, deci așteaptă-l ca el vine, dar acum este la mine!

Citeste si: Vremea de Crăciun 2021 și Revelion 2022. Cum arată prognoza pentru sfarșitul lunii decembrie

Felicitări de Crăciun 2021

”Pe la geamuri cad steluțe, iar pe foc sunt sărmăluțe, iar bradul e la locul lui, moșul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, iaca si Crăciunul vine. Crăciun Fericit!”.

”Moș Crăciun bate la ușa scoate mana din mânușa si va da din palma lui darurile cerului. Lângă brad si lângă foc sa va umple de noroc. Crăciun fericit!”

Citeste si: Program mall-uri de Crăciun 2021 și Anul Nou 2022. În ce zile vor fi închise centrele comerciale

”E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină şi caldură alături de cei dragi ţie. Dăruieşte din toată inima şi deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste şi fericire. Lasă-ţi sufletul să renască şi trăieşte fiecare zi ca pe un dar nepreţuit”.

Citeste si: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"- kfetele.ro

Citeste si: Povestea dureroasă a regretatului actor Sebastian Papaiani! A fost martor la moartea fraților săi și trădat de propriul fiu- radioimpuls.ro

Citeste si: Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"- antena3.ro

Mesaje de Crăciun 2021. Cele mai frumoase urări pe care să le trimiți celor dragi cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Mesaje de Crăciun 2021. Cele mai frumoase urări pe care să le trimiți celor dragi cu ocazia sărbătorilor de iarnă

[Sursa foto: pixabay.com]

Mesaje de Crăciun 2021. ”Să ai un Crăciun ca un adevarat copil, cu Moş, cu miros de brad şi mere îmbujorate! Să ai un Crăciun curat, sărutat de fulgi de nea!”

Citeste si: VIDEO| Scrisorile copiilor la care Moș Crăciun nu ajunge niciodată: „Moșule, aș dori să-mi aduci cadou pe tatăl meu, dar știu că nu se poate...”- Reportaj EXCLUSIV Știrile Kanal D

”Crăciun fericit pentru cei mai buni părinţi din lume! Vă mulţumesc că aţi fost alături de mine de fiecare dată când am avut nevoie. Crăciun fericit, mama şi tata!”

”Dragii mei părinţi, vă mulţumesc din suflet pentru sfaturi şi pentru dragostea pe care mi-aţi oferit-o! Sărbători magice!”

”Sărbătorile de Crăciun şi de Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. La mulţi ani!”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si