Close sidebar
Close sidebar

Mesaje de Sf. Ana 2023: Urări și felicitări cu La mulți ani!

În fiecare an, pe data de 9 septembrie, credincioșii o sărbătoresc pe Sfânta Ana, mama Maicii Domnului. Transmite-le persoanelor dragi cele mai frumoase urări și felicitări cu „La mulți ani!” de Sf. Ana 2023!

Estera Maria,

Mesaje de Sf. Ana 2023: Urări și felicitări cu La mulți ani!


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Numele „Ana” vine din evreiască și înseamnă „Iahve (Dumnezeu) a avut milă” sau „Iahve s-a îndurat”. De la acest nume s-au format și derivatele: Aneta și Anca, Mariana, Ana-Maria sau diminutivele Anișoara, Anica, Anita, Anuța și Ani.

Mesaje de Sf. Ana 2023: Urări și felicitări cu La mulți ani!

„Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani!”

Mesaje de Sf. Ana 2023: Urări și felicitări cu La mulți ani!

Citește și: VIDEO- Holy Molly și Carine, colaborare de senzație. Noua piesă, intitulată „Girls Just Wanna Have Fun”, a ajuns la inimile fanilor

„Să ai o viaţa plină de lucruri bune, iar Sfânta Ana, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!”

„Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite!”

„Este minunat să știi că cineva te place, cineva se gândește la tine, cineva are nevoie de tine … dar e și mai minunat să știi că există cineva care nu-ți uită niciodată ziua de nume.

La mulți ani!”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Toate florile din lume pentru tine Ana! Sa ai o zi superba si sa te bucuri de ziua numelui tau la fel cum aceste flori se bucura de lumina soarelui. La multi ani!”

„Cu ocazia zilei de nume, iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un gand sincer de iubire!”

„Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si insorite!”

„Ne gândim cu toţii la tine şi pentru că astăzi este o zi specială îţi urăm un sincer La mulţi ani!”

„Toate cele bune de ziua ta! La multi ani, Ana! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata!”

Mesaje de Sf. Ana 2023: Urări și felicitări cu La mulți ani!

„Ana, azi te sărbătorim pe tine. Îmi doresc să fii mereu așa, blândă, bună și drăguță cu toți cei din jurul tău. Ești o prietenă de nădejde și un adevărat om. La Mulți Ani din tot sufletul!”

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Cu ocazia zilei tale de nume îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!”

Citește și: VIDEO. Gestul halucinant al unui bărbat! A vrut să tragă ilegal granița cu 14 șerpi. Reptilele erau ascunse în buzunare

„Chiar dacă ai nume de Sfântă știu că diseară o să ne dai de băut, o să ne cinstești și o să ne primești cu masa plină. Sper să rămâi mereu un spirit tânăr și plin de viață, să fim mereu împreună și să nu uităm niciodată frumoasa prietenie dintre noi

„Dragă Ana, îngerii să-ți călăuzească pașii și să-ți lumineze drumul în viața! La mulți ani, Ana scumpă!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI