Close sidebar
Close sidebar

Mesaje de Sfântul Ioan 2022. Este sărbătoare mare: La mulți ani Ion, Ioana, Ionel, Ionela, Nela!

Mesaje, urari si felicitari de Sfantul Ioan 2022. Vă prezentăm mai multe mesaje, felicitări frumoase şi urări cu La mulţi ani Ion, Ioana, Ionel, Ionela, Nela, pe care să le trimiți tuturor celor care își serbează onomastica de Sf. Ioan!

Alina Raducu,

Mesaje, urari si felicitari de Sfantul Ioan 2022. La multi ani Ion, Ioana, Ionel, Ionela, Nela

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol

Mesaje, urari si felicitari de Sfantul Ioan 2022 . În fiecare an, creştinii de pretutindeni îl sărbătoresc pe Sfântului Ioan Botezătorul, fiul Elisabetei şi al preotului Zaharia, născut în cetatea Orini.

Ioan este un nume iudaic: “Iohanan” prescurtare din “Iehohanan” şi înseamnă “Dumnezeu s-a milostivit”. Există foarte mulţi români care poartă numele de Ion, Ioan sau Ioana ori diferite derivate ale acestora, precum: Ionel, Nelu, Ionică, Nică, Ionuţ, Onuţ, Ionela, Nela, Ionică, Oana. 

Mesaje, urari si felicitari de Sfantul Ioan 2022. La multi ani Ion, Ioana, Ionel, Ionela, Nela

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Nume care se sărbătoresc de Sfântul Ioan Botezătorul. Cui îi urăm „La mulți ani” pe 7 ianuarie

”Îți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfantul Ion pe care îl reprezinți să-și coboare ochii asupra ta și să îți daruiască fericirea dorită și liniștea interioară.”

”Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori!”

”Se spune că iubiții sunt ca luna, iar frații ca stelele. Eu am observat că cerul poate arată bine fără luna, dar niciodata fără stele, adică fără tine. La mulți ani, frățiorule/iubitule!”

”Azi e ziua ta, Ioane, ziua numelui tau, un nume frumos si simplu. Îţi dorim numai bine, iubire şi să ai parte de fericire!”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”Azi, de ziua numelui, îți urez și eu să fii iubit(a) și să ai parte de tot ce îți dorești. La mulți ani!”

”Aș vrea să îmi fi aproape mereu, cum ai fost și până acum și să mă bucur în fiecare zi de puritatea și căldura sufletului tău.

La Mulți Ani de Sfântului Ion!”

”Ca o lumina caldă ai apărut în calea mea, ai intrat în viața mea și mi-ai arătat cum să fiu un om mai bun, mai blând și mai înțelegător, întocmai ca Sfântul Ion, al cărei nume îl porți. Multumesc că mă călăuzești și ca ai grijă de mine!”

”Chiar dacă ai nume de Sfant știu că diseară o să ne dai de băut, o să ne cinstești și o să ne primești cu masa plină. Sper să rămâi mereu un spirit tânăr și plin de viață, să fim mereu împreună și să nu uităm niciodată frumoasă prietenie dintre noi.”

Mesaje, urari si felicitari de Sfantul Ioan 2022. La multi ani Ion, Ioana, Ionel, Ionela, Nela

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Pe ce dată pică Boboteaza 2022?

”Dragă Ioane, sper ca mesajul meu călduros să ajungă, deși afară este un ger de crapă pietrele, îți urez tot binele din lume și tot ce a fost rău să ștergem cu buretele.”

”Cineva acolo sus te iubește … cineva aici jos ține tare mult la tine. La mulți ani!”

”De Sf. Ion, cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia in bratele ei în acest moment special!”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Mesaje, urari si felicitari de Sfantul Ioan 2022. La multi ani Ion, Ioana, Ionel, Ionela, Nela

[Sursa foto: Facebook]

”În această zi minunată, eu îți doresc să-ți trăiești viața așa încât să nu-ți pară rău de niciun pas făcut, de niciun zâmbet dăruit și să ai puterea să lași în urmă tot ceea ce te supără, pentru a putea fi fericit! Esti un suflet minunat și mă bucur că am avut șansa să te cunosc! Din toata inima îți urez LA MULTI ANI!”

„De Sfântul Ion, să se răsfrângă asupra ta bunătatea și dragostea ce izvorăsc dintr-o inima mare și iubitoare. La mulți ani!” 

”Îl sărbătorim pe Sfântul Ion și te sărbătorim pe tine. Îmi doresc să fi mereu așa, blând, bun și dragut cu toți cei din jurul tău. Ești un prieten de nădejde și un adevărat om. Iartă, iubește și trăiește frumos cu cei din jurul tău.”

Citeste si: Sărbători legale 2022. Calendarul zilelor libere în noul an

”Îți doresc să ai parte de o zi de nume minunată și să știi că ești și vei fi mereu iubit/ă de toți prietenii tăi. Cu drag, …”

”Îți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Ion pe care îl reprezinți să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI