Mesaje de Sfântul Ion 2023. An de an, pe 7 ianuarie este sărbătorit Sfântul Ion. Peste două milioane de români poartă numele acestui mare sfânt. V-am pregătit o listă cu mesaje inedite și originale pentru cei care își sărbătoresc azi onomastica.

Mesaje originale de Sfântul Ion 2023

Azi e ziua ta, Ioane, ziua numelui tău, un nume frumos şi simplu.

Îţi dorim numai bine, iubire şi să ai parte de toată fericirea din lume!

Mă bucur că exişti în viaţa mea şi mă bucur că Sfântul Ion, al cărui numei îl porţi, mi te-a dăruit pentru a mă bucura de prietenia ta sinceră şi necondiţionată.

Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se împlinească!

Citește și: Mesaje de Sfântul Ioan 2023: ”Un ocean de sănătate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Si un sincer: La mulţi ani, Ioane!”

La mulţi ani, Ioane, să ai un an plin de reuşite şi pentru că eşti căsătorit, te rog fereşte-te de ispite!

Mesaje de Sfântul Ion 2023: ”Un cer albastru fără nori/ În calea ta să fie/ Să ai în viaţă numai flori/ Noroc şi bucurie!

Mesaje de Sfântul Ion 2023: ”Un cer albastru fără nori/ În calea ta să fie/ Să ai în viaţă numai flori/ Noroc şi bucurie!

[Sursa foto: PixaBay]

Un cer albastru fără nori, În calea ta să fie, Să ai în viaţă numai flori, Noroc şi bucurie! La Mulţi Ani!

Urări inedite de Sfântul Ion 2023

Îţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Ion pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate, de toate să ai parte! La mulţi ani, Ioane!

Să-ţi dea Domnul sănătate, judecata înţeleaptă, viaţă lunga pământească, ce doreşti să se împlinească!

Citește și: Mesaje de Sfântul Ion 2023. Urări, felicitări și imagini cu text: ”E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristeţe

Fie ca Sfântul Ion să îţi călăuzească paşii spre fericire şi împliniri. La mulţi ani!

Felicitări de Sfântul Ion 2023

E 7 ianuarie şi nu este o iarnă prea grea, dar totuşi o să stau în casa Ioane şi o sa beau în cinstea ta!

Fie ca aceasta zi de Sfântul Ioan să te duca pe culmi şi mai înalte de succes şi prosperitate. Să ai o zi frumoasa! La mulţi ani!

Mesaje de Sfântul Ion 2023: ”Un cer albastru fără nori/ În calea ta să fie/ Să ai în viaţă numai flori/ Noroc şi bucurie!

Mesaje de Sfântul Ion 2023: ”Un cer albastru fără nori/ În calea ta să fie/ Să ai în viaţă numai flori/ Noroc şi bucurie!

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei. Să fie la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori!

Citește și: Sf. Ioan 2023. Rugăciunea făcătoare de minuni pe care creștinii ortodocși trebuie să o rostească în această zi

De Sf. Ion, cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică. Fericirea să te ia în bratele ei în acest moment special!

Cineva acolo sus te iubește … cineva aici jos ține tare mult la tine. La mulți ani!

De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate. Să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani, Ion!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si