Luna august reprezintă momentul perfect pentru a trimite urări frumoase și gânduri pozitive celor dragi.

Mesaje pentru 1 August 2024

Iată câteva mesaje inspirate pentru 1 august 2024 care să aducă bucurie și optimism în inimile celor pe care îi prețuiești.

„Bine ai venit, august! Să ne aduci zile pline de soare, bucurie și momente de neuitat. La mulți ani pentru ultima lună de vară!”

„Fie ca august să-ți umple sufletul de căldură, inima de bucurie și mintea de pace. Să ai parte de o lună minunată!”

„August fericit! Să fie o lună în care să te bucuri de fiecare zi, să râzi mult și să te încarci cu energie pozitivă.”

Urări pentru prieteni și familie

„Dragă prietene, îți doresc un august plin de aventuri frumoase, zile senine și amintiri de neuitat. Să te bucuri de fiecare clipă!”

„Familiei mele dragi, vă doresc o lună august splendidă, plină de momente speciale și bucurii nemărginite. Să ne fie vara aceasta una de vis!”

„Pentru cei mai speciali oameni din viața mea, vă trimit cele mai calde gânduri și urări pentru o lună august plină de lumină și fericire.”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Citește și: Mesaje frumoase de Ziua Prieteniei 2024: Idei și moduri inedite prin care să-ți surprinzi prietenii

Mesaje motivaționale

„Începe luna august cu inima deschisă și cu optimism. Fiecare zi este o nouă oportunitate de a străluci și de a-ți urma visurile.

Să ai o lună minunată!”

„Lasă-te inspirat de soarele verii și de frumusețea naturii. Fie ca luna august să-ți aducă energia și determinarea de a-ți atinge toate obiectivele.”

„August este momentul perfect pentru a-ți reînnoi pasiunea și entuziasmul. Înfruntă provocările cu curaj și bucură-te de fiecare succes, oricât de mic ar fi.”

Urări pentru sănătate

„Îți doresc ca luna august să-ți aducă sănătate deplină, pace în suflet și multe binecuvântări. Fie ca fiecare zi să fie plină de bucurie și armonie.”

„Să te înconjoare doar lucruri bune în această lună august. Sănătate, iubire și multe zâmbete să-ți fie alături la fiecare pas.”

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”- radioimpuls.ro

Citeste si: Un asteroid de 10 ori mai mare decât roca spațială care a ucis dinozaurii a aruncat cea mai mare lună a lui Jupiter de pe axa sa- antena3.ro

„Fie ca august să fie o lună de vindecare, atât fizică cât și sufletească. Să-ți găsești echilibrul și să te bucuri de fiecare clipă în liniște și fericire.”

Citește și: VIDEO Horoscopul săptămânii, cu Andreea Dincă. Vibrația săptămânii este cifra 4

Gânduri pozitive pentru ultima lună de vară

„Pe măsură ce vara se apropie de sfârșit, îți doresc să savurezi fiecare moment din această ultimă lună de vară. Să ai parte de zile senine și amintiri prețioase!”

„August este luna în care strângem cele mai frumoase amintiri de vară. Să fie plină de momente magice și de clipe de neuitat!”

„Fie ca această ultimă lună de vară să fie cea mai frumoasă și mai plină de bucurii. Să-ți aducă numai fericire și împlinire!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si