Ziua absolvirii este un moment foarte important pentru orice elev care termină clasa a 12-a. În această clipă se încheie ani întregi de studiu și o etapă cu adevărat importantă a vieții adolescenților.

Cu ocazia acestei zile speciale, nu uitați să le urați gândurile bune absolvenților. Iată o listă cu mesaje care îi vor surprinde.

Citește și: VIDEO- Cui i se potrivește un job sezonier? La ce ar trebui să fie atenți cei care vor să facă un ban în plus? Sfaturile unui specialist în recrutare  

absolventi, elevi liceu, felicitari

Mesaje pentru elevii care termină clasa a 12-a.

[Sursa foto: Pexels]

Mesaje speciale pentru elevii care termină clasa a 12-a

„Cu ocazia absolvirii liceului, îți urăm succes în continuare, pe drumul ce îl vei alege! Dumnezeu să-ți călăuzească pașii și să te îndrume spre calea cea bună a vieții! Mult succes!”

„Acești 4 ani s-au terminat cu o poveste despre succes și o lecție de viață! Felicitări și să-ți meargă bine, oriunde și oricând!”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Meriți și vei avea o viață frumoasă și fericită. Trebuie să-ți alegi cu grijă idealurile și să țintești cât mai sus. Muncește cu plăcere pentru a avea mereu succes. Fii sincer cu oamenii și ajută-i atunci când poți, dar nu-ți lăsa soarta în mâinile lor. Doar tu îți poți face viața mai ușoară și mai frumoasă. Luptă cu toate forțele pentru a-ți atinge scopurile. Felicitări cu ocazia absolvirii!”

„Dragi elevi de clasa a XII-a, după patru ani în care ați învățat multe de la noi, ați reușit să descoperiți legi ale fizicii și ale firii, v-ați antrenat mintea, sufletul și corpul, ați visat, v-ați maturizat sau v-ați imaginat liberi și independenți, acum este acel moment când drumurile noastre se despart pentru că ciclul este complet! Da, am atins o limită a timpului petrecut împreună.

Acum a venit vremea să plecați pentru o vreme, pentru o viață.

Vă dorim să deveniți oamenii pe care i-am inspirat, să trăiți satisfacția de a reuși în tot ceea ce v-ați propus, să vă amintiți mereu unii de alții, să continuați să visați pentru că niciodată nu este destul, să credeți în voi înșivă și să nu încetați să fiți copii.”

„Dragii mei absolvenți, drumurile ni s-au intersectat atunci când fiecare dintre noi avea nevoie să caute răspunsuri la întrebări nerostite, să reînvețe puterea visului frumos, să adune și apoi să risipească clipe, luni, ani… Ați devenit niște mici oameni MARI: la fel de frumoși, de inteligenți și deosebiți, pregătiți pentru zborul maturității. Sunt mandră de voi! Ați încheiat niște etape. Acum nu vă rămâne decât să încetați să mai fiți cine erați și să vă transformați în cine sunteți!”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Final de liceu, acum se configurează la orizont un nou început pentru un grup de absolvenți minunați. Se derulează ciclic și bineînțeles pe parcurs ne intersectăm, noi, ca profesori, cu generații mai mult sau mai puțin echilibrate, atunci când vorbim despre educație.

Mult succes să aveți în noul vostru drum.”

Citește și: Cele 5 alimente care îți otrăvesc organismul și trebuie evitate. "Asta este cea mai nocivă dintre toate". Un medic celebru face "lista neagră" pentru sănătate

absolventi, elevi liceu, felicitari

Texte speciale pentru absolvenți.

[Sursa foto: Pexels]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si