Mesaje Sf. Constantin și Elena 2023. Sărbătoarea cu cruce roșie are loc pe 21 mai 2023. Pe lângă numele de Constantin și Elena și alte derivatele sunt foarte populare în țara noastră.

V-am pregătit unele dintre cele frumoase urări și imagini de Sfinții Constantin și Elena, pe care să le trimiți familiei, prietenilor, colegilor și cunoștințelor. 

Mesaje Sf. Constantin și Elena 2023

Mesaje Sf. Constantin și Elena 2023. Urări și felicitări originale pentru ziua de 21 mai

Mesaje Sf. Constantin și Elena 2023. Urări și felicitări originale pentru ziua de 21 mai

D e Sf. Constantin și Elena, în România peste 1,8 milioane persoane îşi serbează onomastica, dintre care aproximativ 1,1 milioane sunt bărbaţi. Cele mai frecvente nume de bărbați sărbătoriți pe 21 mai sunt Constantin, Costel și Costică. 

„Să bem! Ziua de azi a început bine, pentru că este ziua numelui tău! Aşa că îţi reamintesc că ai lângă tine cei mai buni prieteni şi, bineînţeles, că azi dai de băut!”

„E ziua ta, dragă Elena!  Îţi urez cele mai frumoase clipe, bucurie, speranţă şi multe, multe împliniri! La mulţi ani, cu ocazia zilei de „Sfinţii Constantin şi Elena!”

„La zi aniversara noi îţi urăm numai de bine, îţi dorim sănătate, împliniri, realizări şi îţi uram un sincer „La mulţi ani!”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Sărbătoare marți, 16 mai 2023. Ce apare în calendarul ortodox

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf Constantin și Elena cât mai frumoasa!

„Ziua de azi a început bine, pentru că este ziua numelui tău! Aşa că îţi reamintesc că ai lângă tine cei mai buni prieteni şi, bineînţeles, că azi dai de băut!

Urări și felicitări originale pentru ziua de 21 mai

„Cele mai calde urări de bine, sănătate şi fericire, de ziua numelui. La mulţi ani!”

„Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros “La mulţi ani”, multă sănătate multe realizări si tot ce vă doriţi lângă cei dragi!”

„Sfântul căruia îi purtaţi numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă liniste şi pace şi să nu lase ca speranţa să se stingă din sufletul dumneavoastră.  La mulţi ani cu împliniri  şi momente frumoase în viitor!”

„Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizări. La mulți ani infloritori!”

Citeste si: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”- kfetele.ro

Citeste si: Nikita, marea absentă de la Neversea. Motivul pentru care n-a mai ajuns să cânte cu Maluma- radioimpuls.ro

Citește și: Se spală de Sf. Constantin și Elena? Preoții au răspuns la această întrebare!

La zi aniversară, noi îţi urăm numai de bine, îţi dorim sănătate, împliniri, realizări şi îţi uram un sincer „La mulţi ani!”

La mulţi ani! Sfinţii Constantin şi Elena să te călăuzească mereu!

Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată inţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se împlinească.

La Mulți Ani, Elena!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si