Mesaje pentru ziua de 8 martie 2022. Cele mai frumoase mesaje pentru a sărbători Ziua Femeii sunt cele care vin din suflet.

Dacă nu ai inspirație în ziua de 8 martie, iată câteva mesaje și felicitări pe care să le trimiți femeilor importante din viața ta.

La mulţi ani de 8 Martie 2022! Mesaje pentru mama, prietena, soţie si pentru colege

Indiferent că dorim să transmite mesajul prin metoda clasică, pe hârtie, sau dorim să trimitem SMS sau pe rețelele de socializare, mesajul de 8 martie trebuie să fie unul aparte pentru femeile care ne înconjoară.

Mesaje pentru mama: „Știu că nu ți-am arătat mereu că am apreciat ceea ce ai făcut pentru mine. Îți sunt recunoscătoare că exist – ție îți datorez omul care sunt astăzi, datorita ție sunt un om mai bun. Tu m-ai învățat să ma respect și să respect pe alții, tu ești cea care m-a învățat sa fiu toleranta, tu ești cea care m-a ascultat întotdeauna și care a fost alături de mine mereu.”

„La mulţi ani, mamă! Eşti minunată şi vreau să împart cu tine ce am mai de preţ. Te iubesc.”

„Singura persoană care va avea întotdeauna încredere mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna mama mea!”

Citeste si: Horoscop 4-5 martie 2022: Zodiile care au parte de o surpriză în viaţă

„Îți sunt recunoscătoare pentru faptul că m-ai iubit necondiționat și că ai avut grija de mine toată viața, iți sunt recunoscătoare pentru că îți pasă de viața mea, pentru că ai mereu o vorbă bună pentru mine când lucrurile merg rău.  Îți urez o zi plină de voie bună și sper ca dragostea mea să îți umple viața la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o tu a umplut-o pe a mea.”

Mesaje pentru soție: „Pentru o ființa unică și minunată care îmi luminează viața cu un singur surâs! Soarta să-ți dăruiască un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și fericire! La muți ani draga mea soție”

„Îti urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare raza de soare și de fiecare pata de verdeață și… de dragostea mea necondiționată.”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Când începe Postul Paştelui 2022? Data la care are loc Lăsata Secului

„Azi uita cine ești și trezește-te la viață o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu și așeaza-te pe prima floare a purității. Ziua să-ți fie mai senina ca infinitul. La multi ani, floare a primăverii.”

„Odată cu venirea primăverii, ai venit tu… a răsărit primul ghiocel și cu el dragostea mea pentru tine… ți-am dăruit un buchet de flori și tu mi-ai dăruit dragostea ta… și de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvara… pentru ca acolo ești tu… tu ești primăvara sufletului meu.

Te iubesc.”

„Astăzi îți doresc să primești atâtea flori încât să-ți faci gradină. Atâtea felicitări încât să ai vorbe bune pentru tot anul… Atâta dragoste încât chiar dacă ai da înapoi la fiecare, tot ți-ar mai rămâne…”

Mesaje pentru prietenă: „De ziua ta… Ce as putea sa-ti doresc mai mult decat sa ai in suflet vesnic primavara?”
„Fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani, draga mea!”


„O raza de soare, o floare, o pata de verdeata si dragostea mea neconditionata, La multi ani, de Ziua Femeii, iubita mea!”
„Vreau sa iti marturisesc ca tot ceea ce simt eu pentru tine este dragoste adevarata. Da, pana la urma am recunoscut. Ceea ce simt nu poate fi descris in cuvinte. Nu am mai simtit niciodata o iubire atat de profunda. Te iubesc! La multi ani de Ziua Femeii”.

Citeste si: Se sărbătoreşte sau nu Ziua Bărbatului pe 9 Martie 2022?

Mesaje pentru colege: „Îţi doresc ca răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. Un 8 Martie însorit!”

„1000 de flori şi tot atâtea gânduri bune pentru o persoană deosebită. Vă doresc o zi specială, la fel ca dumneavoastră. La mulţi ani!”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„La mulţi ani pentru o femeie de nota 10! Să nu te schimbi niciodată!”

Urări şi felicitări pentru 8 Martie 2022- Ziua Femeii

„Pentru ziua ta, mamico, iti trimit un ghiocel. Cat de mic il vezi, cuprinde toata primavara-n el”

„Unei singure fiinte din viata mea ii datorez tot ceea ce eu am si ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat nastere, m-a crescut si m-a invatat sa iubesc. Nu exista cuvinte care sa o descrie! Te iubesc, mama! La multi ani!”

„Tu ai adus in calea mea fericire, bunatate si dragoste. Multumesc pentru lectiile de viata pe care mi le-ai daruit. De la tine am invatat ca pot fi sensibila, dar si puternica, in acelasi timp. In aceasta zi de primavara iti adresez un gand bun si curat, dar si un martisor din suflet. La multi ani, mama!”

Citeste si: Când nu se fac nunţi în 2022

„Pe aripi de primavara/ 8 Martie lin coboara/ Si in a lui privire/ Va aduce mult noroc si fericire!”

„Iti doresc ca rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. Un 8 Martie insorit!”.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si