Close sidebar
Close sidebar

Mesaje, urări şi SMS-uri de Sfântul Nicolae. Un gând frumos celor care îşi sărbătoresc ziua numelui

La mulţi ani de Sfântul Nicolae! Mesaje, urări şi SMS-uri pentru prietenii şi rudele care poartă numele Nicolae, Nicoleta, Niculina, Niculiţă sau Nicu şi care joi, 6 decembrie, îşi sărbătoresc ziua numelui, potrivit calendarului creştin ortodox.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

În fiecare an, în 6 decembrie, Biserica Ortodoxă îl pomeneşte pe unul dintre cei mai cunoscuţi sfinţi din calendar: Sfântul Nicolae.

Pentru cei care doresc să transmită un gând bun, o urare sau o felicitare, dar nu au inspiraţie sau timp, le propunem câteva mesaje legate de semnificaţia sărbătorii, serioase, cu umor sau în versuri. Din toate acestea vă puteţi inspira pentru a le face o bucurie în ziua de duminică.

Mesaje, urări şi SMS-uri de Sfântul Nicolae

”Bucuria lumii toată, zi de zi-n uşă să-ţi bată, bunul Moş Nicolae să-ţi dea, tot ce îţi doreşti şi ai vrea!”

”Crede în ceea ce te poate face fericit! E doar o tradiţie care a trezit sentimente de bucurie în sufletul tauîncă de la primul Moş Nicolae. Gândeşte-te că este acelaşi care are grija să vină la tine de fiecare dată.

La mulţi ani!”

”Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiţi un călduros La Mulţi Ani, multă sănătate, multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi.”

”Dragă Moş Nicolae, te rog să aduci sănătate şi fericire familiei şi prietenilor mei. Mulţumesc. La Mulţi Ani!”

”De Moş Nicolae este momentul în care ceea ce ne dorim devine realitate! Dacă eşti sănătos, fericit, înconjurat de cei dragi, atunci Moş Niculae a venit deja.”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Felicitări dragul meu cu ocazia aceastei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos, fericit şi bucuros. La mulţi ani în cântec de clopoţei de bucurie!”

„Îţi doresc o oră de linişte, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate şi un mileniu de bani. La Mulţi Ani!”

„Îţi doresc ca de Sfântul Nicolae să ţi se împlinească o parte din vise, celelalte să ţi le împlinească Moş Crăciun!”

”La mulţi ani, Nicolae… în viaţă să te împiedici de un bolovan de NOROC, să calci într-o baltă de FERICIRE, să te stropeşti din cap până în picioare cu IUBIRE şi să fii SĂNĂTOS!”

”La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Îţi dorim să ţi se îndeplinească toate dorinţele. Sănătate şi numai bucurii!”

”Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulţi ani, Nicoleta!”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”Sper ca Moş Nicolae să-ţi umple ghetuţele cu tot ceea ce ţi-ai dorit”!

”Sper ca sărbătoarea Sfîntului Nicolae să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi mai ales… multă dragoste!”

”Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în braţele-i pline de căldură şi duioşie, iar norocul să te urmeze oriunde. La mulţi ani, de Sf. Nicolae!”

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI