Close sidebar
Close sidebar

Mesajul conducătorului ansamblului de dansuri din care făcea parte Alexandra Măceșanu: ”PUNEȚI FIERUL ÎNCINS PE EL CĂ SPUNE TOT, stimați polițiști”

Lucian Stroe, conducătorul ansamblului de dansuri din care făcea parte Alexandra Măceșanu, a avut un mesaj dur către criminalul din Caracal.

Katerina Boariu,


DISTRIBUIE
acest articol

Lucian Stroe, conducătorul ansamblului de dansuri din care făcea parte Alexandra Măceșanu, a avut un mesaj dur către criminalul din Caracal. Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani omorâtă de Gheorghe Dincă, făcea parte dintr-un ansamblu de dansuri populare, ”Dor de Romanați”.

 

Încă sperând că Alexandra se află în viață, Lucian Stroe a scris pe Facebook următorul mesaj, destinat anchetatorilor:  ”PUNEȚI FIERUL ÎNCINS PE EL CĂ SPUNE TOT, stimați polițiști!”. 

 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

 

 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI