Cand credeau ca in sfarsit sunt impliniti si fericiti, cei doi soti au  fost nevoiti sa se pregateasca de inmormantarea fiicei lor. Totul a avut loc in Italia, la Ponte San Nicolo, Padova, iar micuta avea doar 46 de zile, scrie wowbiz.ro.

La scurt timp dupa decesul micutei, barbatul a facut public un mesaj sfasietor, prin care si-a anuntat cunoscutii ca fiica lui a murit.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

" Dragi prieteni tin sa va anunt ca maine o voi duce pe ultimul drum pe fetita mea Melissa Maria. Cine vrea sa o salute poate sa vina la obitorio din Padova de la orele 11:00 la orele 15:00 dupa care la ora 15:30 vom fi la biserica din Ponte San Nicolò, unde vom face slujba si o vom duce la cimitir tot in Ponte San Nicolo.

Cine are nevoie de mai multe detalii poate sa imi scrie in privat. Va multumesc si va asteptam...daca vreti sa trimiteti mai departe postarea puteti sa o faceti...." a scris aceasta.

Micuta a murit din cauza sindromul de moarte subita a sugarului, care afecteaza circa 0,5/1000 de copii nou-nascuti in Italia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si