Close sidebar
Close sidebar

Mesajul cutremurator al unui tata dupa ce fetita lui, de nici 2 luni, a murit in somn

Doi tineri din Italia, care au devenit parinti in urma cu aproape doua luni de zile, traiesc o drama de neimaginat, intrucat fetita lor, Melissa Maria, a murit in somn.

Viorela Precupas,


DISTRIBUIE
acest articol

Cand credeau ca in sfarsit sunt impliniti si fericiti, cei doi soti au  fost nevoiti sa se pregateasca de inmormantarea fiicei lor. Totul a avut loc in Italia, la Ponte San Nicolo, Padova, iar micuta avea doar 46 de zile, scrie wowbiz.ro.

La scurt timp dupa decesul micutei, barbatul a facut public un mesaj sfasietor, prin care si-a anuntat cunoscutii ca fiica lui a murit.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

" Dragi prieteni tin sa va anunt ca maine o voi duce pe ultimul drum pe fetita mea Melissa Maria. Cine vrea sa o salute poate sa vina la obitorio din Padova de la orele 11:00 la orele 15:00 dupa care la ora 15:30 vom fi la biserica din Ponte San Nicolò, unde vom face slujba si o vom duce la cimitir tot in Ponte San Nicolo.

Cine are nevoie de mai multe detalii poate sa imi scrie in privat. Va multumesc si va asteptam...daca vreti sa trimiteti mai departe postarea puteti sa o faceti...." a scris aceasta.

Micuta a murit din cauza sindromul de moarte subita a sugarului, care afecteaza circa 0,5/1000 de copii nou-nascuti in Italia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI