Tatăl tinerei ucise în stațiunea 2 Mai a comentat situația la care sunt supuse familiile victimelor. 

Declarațiile cutremurătoare ale tatălui Robertei, tânăra ucisă în accidentul teribil de la 2 Mai

Iată ce mesaj a transmis acesta:

"Pentru unii este un caz, pentru noi e o tragedie, şi chiar vorbesc şi în numele lui Valentin Olariu (n.r tatăl lui Sebi, tănăr ucis de Vlad Pascu la 2 Mai).

Vreau să spun de la bun început, încă din 18 august, acest individ, acest cetățean Vlad Pascu, a fost protejat în continuu de când a fost prima oară oprit în Constanța.

Ulterior, știm cu toții tot ce s-a întâmplat și de câte ori a fost protejat. Mai nou tot presează tribunalele pentru eliberarea sa în arest la domiciliu. Mai nou, ieri, am văzut pe toate canalele de televiziune că au apărut pe tapet cu primul termen de judecată al Mirunei Pascu și a lui Mihai Pascu.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Avocatul Adrian Cuculis, declarații despre modul în care a fost adus Vlad Pascu la tribunal. ,,Observați că nu are cătușe la mâini''

Eu am rămas stupefiat! Am rămas uimit de declarația celor doi, nu știu care dintre ei a făcut-o, pentru că a fost citați de unul dintre avocații lor, şi s-a amânat procesul celor doi. Au cerut să amâne procesul celor doi, Miruna și Mihai, pentru că nu a putut fi în sală copilul lor, adică Vlad Pascu.

Pentru ce să fie el acolo?" , a spus la Antena 3 CNN tatăl Robertei, tânăra ucisă de Vlad Pascu, şoferul drogat, în accidentul de la 2 Mai.

Vlad Pascu, tratat ca VIP la penitenciarul Poarta Albă?

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a anunţat miercuri că a trimis Corpul de control la penitenciarul Poarta Albă pentru a verifica situația de fapt.

Citește și: VIDEO- Încercarea lui Vlad Pascu de a scăpa din arestul preventiv. Le-a spus judecătorilor că regretă fapta

Decizia ministrului vine în urma unor incidente petrecute, marţi, la Tribunalul Constanţa, unde a avut loc un nou termen în procesul lui Vlad Pascu, tânărul care anul trecut a accidentat mortal cu maşina doi tineri în localitatea 2 Mai.

Alina Gorghiu: Voi monitoriza cu rigoare tot ce ține de acest caz

"Fiind un caz mediatizat şi un caz extrem de sensibil şi un caz extrem de important pentru societatea românească şi pentru sănătatea noastră a tuturor şi pentru că îmi doresc, ca ministru al Justiţiei, să nu planeze niciodată vreo suspiciune că s-au încălcat norme legale, am dispus trimiterea Corpului de Control la Penitenciarul Poarta Albă, pentru a se putea verifica dacă au fost respectate toate normele legale în materie", a declarat Alina Gorghiu.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"Potrivit ministrului Justiției, trebuie clarificate mai multe aspecte, mai ales că în această perioadă directorul penitenciarului de la Poarta Albă se află în concediu şi conducerea unităţii a fost asigurată de o altă persoană.

"Vă asigur pe toţi că voi fi foarte atentă şi voi monitoriza cu rigoare tot ce ţine de acest caz. Aştept cât se poate de repede rezultatele controlului pe care l-am dispus în această dimineaţă", a declarat Gorghiu într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si