Close sidebar
Close sidebar

Mesajul de adio scris de fiica Marinei Scupra pe Facebook, in ziua inmormantarii! Ea si mama ei nu isi mai vorbeau de ani buni!

Marina Scupra a fost inmormantata astazi in ropote de aplauze. Din pacate, Antonia, fiica artistei din prima casatorie, nu a venit in Romania sa isi conduca mama pe ultimul drum.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Se pare ca mama si fiica nu isi mai vorbisera de foarte mult timp. Antonia, tanara crescuta de tatal ei, dupa ce parintii sai au divortat, studiaza in Anglia.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

"Azi este o zi trista. Desi nu ne-am mai vazut si nu ne-am mai vorbit de ani. Iti multumesc ca mi-ai dat viata! Drum bun si Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Marina Scupra", a scris Antonia, fiica regretatei cantarete, scrie wowbiz.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI