Close sidebar
Close sidebar

Mesajul emotionant primit de Anca Surdu de Valentine's Day! Cui ii lipseste faimoasa de la Exatlon de Ziua Indragostitilor

De Valentine's Day, gandurile celor de acasa se indreapta catre Republica Dominicana, acolo unde Faimosii si Razboinicii se lupta in fiecare zi, intr-un show extraordinar transmis de Kanal D. Un om drag Ancai Surdu i-a transmis acesteia un mesaj emotionant cu ocazia Zilei Indragostitilor.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Marcela Fumea, antrenoarea lotului national de gimnastica aerobica al Romaniei si bineinteles si antrenoarea Ancai Surdu ii urmareste acesteia evolutia cu sufletul la gura in fiecare seara de sambata pana marti la Exatlon, show-ul extraordinar transmis de Kanal D.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Doresc sa-i  transmit felicitari si putere Multa in continuare.Sa lupte ca la campionatele europene si mondiale. Tot lotul este alaturi de ea!"

"Sunt conştienta ca voi avea adversari redutabili, dar sunt pregatita sa le fac faţa”, spune fosta sportiva de performanţa, in prezent antrenor de fitness.

Anca a lasat acasa nu numai rude şi prieteni, dar şi un iubit celebru. Este vorba despre Silviu Paşca, fost concurent la "Vocea Romaniei" actual membru de incredere al echipei lui Smiley, la „HaHaHa Production”. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI