Cosmin Cernat a transmis un mesaj chiar din Arena Exatlon, prin intermediul corespondentului special stirilekanald.ro in Republica Dominicana.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

“Mult a fost, putin a ramas! Urmeaza semifinalele si marea finala. O transmisiune maraton, live, de trei ore, de aici din Republica Dominicana. Va multumesc pentru ca ati fost alaturi de noi pana acum. Sunt sigur ca veti fi si in continuare langa acesti baieti minunati, asa cum ati fost alaturi de toti concurentii. Si in numele lor vreau sa va multumesc. Va astept ca in ultimele doua zile de Exatlon sa fiti alaturi de Kanal D, de noi, aici in Republica Dominicana”, este mesajul lui Cosmin Cernat, prezentatorul Exatlon.

Daniel Coltuc, trimisul special la Exatlon

Jurnalistii stirilekanald.ro nu puteau lipsi de la ultimele editii ale celei mai urmarite emisiuni-concurs din Romania, Exatlon, de la Kanal D. Ca atare, avem un trimis special tocmai in Republica Dominicana, care ne va tine la curent cu tot ce se intampla in cele mai fierbinti zile de la Exatlon Romania.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si