Close sidebar
Close sidebar

Mesajul lui Dragnea catre presedinte: "Iohannis- M_ _ _ E. De ce sariti asa?"

Presedintele PSD Liviu Dragnea a prezentat, duminica seara, masurile luate de Guvern pentru cresterea salariilor si pensiilor, iar la final a scris "Iohannis M_ _ _ E" pe plansa din platoul de televiziune in care se afla. Explicatia care a urmat a fost ca presedintele minte, dar "la ce s-a gandit lumea?".

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Iohannis M...E- Pai de ce sariti asa? Iohannis minte! Pai la ce v-ati gandit, nu cred ca v-ati gandit la ce s-a gandit el. Eu am aratat ca domnul Iohannis minte. Este un fel de Pinochio ca sa spunem asa”, a declarat Liviu Dragnea, fiind intrebat ce a vrut sa transmita cu mesajul „Iohannis M...E”.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Mesajul M...PSD a devenit viral dupa ce un roman, Razvan Stefanescu, si-a pus acest slogan anti-PSD pe placutele de inmatriculare si a venit cu masina in tara din Suedia.

Dupa 10 zile, timp in care s-a plimbat prin toata tara cu masina, el a fost prins in Capitala, fiindu-i retras permisul. Politia a anuntat atunci ca deschide si dosar penal. Ulterior, reprezentantii IGPR au explicat ca vor cere clasarea cauzei si ca permisul ii va fi returnat barbatului.

sursa: mediafax.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI