Close sidebar
Close sidebar

Mesajul lui Liviu Dragnea cu prilejul inceperii anului scolar! "Scoala formeaza adultii de maine"

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis luni ca debutului noului an scoalar reprezinta un prilej de bucurie, emotie si de speranta pentru elevi, parinti si profesori, iar cunostintele acumulate in timpul scolii "contribuie esential la dezvoltarea armonioasa a tinerei generatii". Totodata, Dragnea a sustinut ca scoala formeaza adultii de maine, cei care vor construi viitorul Romaniei.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Debutul unui nou an scolar este un prilej de bucurie, de emotie si de speranta pentru elevi, parinti si profesori, deopotriva. Cunostintele acumulate in timpul scolii contribuie esential la dezvoltarea armonioasa a tinerei generatii. Scoala formeaza adultii de maine, cei care vor construi viitorul Romaniei", a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

De asemenea, el le-a urat elevilor un an excelent, iar cadrelor didactice inspiratie si putere de munca.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Tuturor elevilor le doresc un an scolar excelent, in care sa descopere si sa invete lucruri noi, cu mult entuziasm, iar parintilor le doresc sa se bucure de rezultatele copiilor lor si ii indemn sa-i sustina in indeplinirea aspiratiilor. Educatorilor, invatatorilor si profesorilor- cei care au importanta misiune de a educa si forma generatiile urmatoare- le doresc inspiratie si putere de munca. Mult succes in noul an scolar!", a mai notat liderul PSD.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI