Close sidebar
Close sidebar

Mesajul Papei Francisc pentru români cu ocazia Zilei Naţionale

Arhipreotemerit al Bazilicii Papale San Paolo fuori le Mura, cardinalul Francesco Monterisi, a transmis, la manifestările organizate la Cluj cu ocazia Zilei de 1 Decembrie, felicitările Suveranului Pontif adresate românilor.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

”Sunt onorat să particip la acest moment aniversar al Zilei Naţionale a României, ca reprezentant al Pontifului roman Papa Francisc, episcopul Romei, aici, la Cluj, în anul aniversării unui secol de la marele eveniment de la 1 decembrie 1918 de la Alba Iulia”, a spus cardinalul la începutul discursului său. Apoi, cardinalul Francesco Monterisi a transmis un mesaj pentru România din partea Papei Francisc: În spiritul bucuriei care ne uneşte, ca fraţi de gintă latină, permiteţi-mi să vă transmit cordiale felicitări din partea Papei Francisc şi să vă urez tuturor La mulţi ani sfinţi şi binecuvântaţi. Fie ca Dumnezeu să binecuvânteze întreaga Românie!”, a spus el, potrivit Agerpres.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Joi, s-a aflat că vizita Papei Francisc în România – care trebuia să aibă loc în primăvara anului 2019-  a fost amânată din cauza summit-ului de la Sibiu din 9 mai.
Citeşte întreaga ştire: Mesajul Papei Francisc pentru români cu ocazia Zilei Naţionale

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI