Close sidebar
Close sidebar

Mesajul postat de un bărbat care a aflat de pe Facebook că fosta sa soție se recăsătorește face înconjurul lumii

S-au iubit, s-au căsătorit deși erau foarte tineri, iar din iubirea lor au rezultat trei copii, însă cu timpul certurile din ei au devenit tot mai frecvente.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Și-au spus adio, iar la trei ani de la divorț a aflat că Heather, fosta sa soție, se recăsătorește. Mesajul pe care l-a scris Blake Higginbotham, după ce a primit această veste face înconjurul lumii.

„Ea este fosta mea soţie. Mama celor trei copii ai mei. Femeia care i-a adus pe cei trei copii ai mei pe lumea asta. Ne-am căsătorit de tineri, avem trei copii frumoşi şi am avut un divorţ amar. Trei ani mai târziu, relaţia este extrem de diferită. Noi acţionăm ca o echipă. Bărbatul cu care este acum este un tip minunat. Se comportă minunat cu copiii mei, iar ei îl iubesc. Ca tată, nu pot să îmi doresc ceva mai mult de atât. Sincer, vă doresc tot ce e mai bun. Sunt mulţumit pentru multe lucruri, inclusiv relaţia pe care o avem. Orice om divorţat, te încurajez din tot sufletul să încerci şi să priveşti lucrurile din această perspectivă diferită.

Doar pentru că nu mai sunteţi soţ şi soţie, nu înseamnă că nu puteţi fi mamă şi tată “, scrie bărbatul.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

sursa foto: Antena 3 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI