In urma cu 12 ani, profetul indian, care a vizitat Romania, spunea ca un bucovinean va juca un rol extrem de important in Romania si ca va avea putere sa mantuiasca lumea.

"Ceea ce mi-a purtat de curand pasii spre binecuvantatul pamant al Bucovinei este mai ales faptul ca, intr-un viitor nu prea indepartat, de aici va porni la intalnirea cu destinul sau cea mai puternica personalitate politica pe care s-ar parea ca in curand o va cunoaste mileniul care a inceput.

Am venit astfel sa ma familiarizez si eu cu aceste sfinte locuri, de unde va porni sa acţioneze cel despre care am putea spune ca va fi Mantuitorul omenirii viitoare... si acum, in urma vizitei mele, trebuie sa recunosc ca acesta are multe circumstanţe favorabile. Spun aceasta dupa ce, de curand, am vizitat stalpii spiritualitaţii romanesti, care sunt in mod genial concretizaţi in incomparabilele opere de arta care sunt manastirile Moldovei. ", a declarat el pentru site-ul YogaEsoteric.Net, citat de dcnews.ro.

"Din Bucovina se va ridica un om plin de o mare credinţa in Dumnezeu si bun, care va fi tare ca o stanca. Totodata, el va fi o mana de fier, un om foarte inţelept si drept, de nimeni cunoscut asa pana la acea data. El va opri ca prin miracol prabusirea naţiunii romane si tot el o va inalţa ca sa ajunga in fruntea statelor de pe glob.
Romania va ajunge astfel cu ajutorul lui, in scurt timp, la cea mai mare extindere teritoriala din intreaga sa existenţa si la cea mai mare inflorire economica
. El va opri ca prin miracol prabusirea naţiunii romane si tot el o va inalţa ca sa ajunga in fruntea statelor de pe glob.", a spus R.A. Gupta Swami.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: 9 mașini pe care un mecanic auto spune că nu le-ar cumpăra niciodată: ”Costul reparațiilor este mult mai mare”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si