Close sidebar
Close sidebar

Mesajul ravasitor postat de fostii colegi ai lui Andrei Gheorghe! "De ce ai plecat..."

Fostii colegi din radio ai lui Andrei Gheorghe sunt devastati dupa moartea prezentatorului. Cu totii au postat astazi un mesaj emotional!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Andrei, cand o sa trecem si noi acolo unde ai plecat tu, facem un radio. RADIOUL. ALA. CUM NE-AI INVATAT TU. Andrei, te iubim. Mult. si-o sa ne fie dor de tine pina ne vedem. Si-ti multumim din suflet ca sintem Oameni de Radio datorita tie, ca ne-ai invatat cea mai frumoasa meserie din lume. Ca ne-ai invatat. Ca ne-ai certat pe fiecare dintre noi, ca ne-ai invatat. Ca simtim. De ce ai plecat, numai tu stii, ca de obicei. Ca doar nu o sa dai tu explicatii cuiva. Poate nu ti-am spus niciodata, dar Radio Guerrilla esti si tu, mult. Mult. Mult. Mult de tot. Foarte mult, si-ti multumim din suflet pentru asta.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Ce rau imi pare ca nu ti-am multumit pentru asta niciodata. Niciodata pentru ca ai disparut. De astazi inainte, o parte din Mansarda Radio Guerrilla va purta numele tau, “Studioul Andrei Gheorghe”. For eva.

Stim ca o sa te enerveze asta, dar n-am putut sa ne abtinem. Esti printre noi, esti in noi. Te iubim. Iti multimim pentru ceea ce suntem. E parte din tine, este Piramida ta. Ne e dor de tine si o sa ne vedem la un moment dat, sa facem RADIOUL. Respect & Love. Vorbim.", se arata pe pagina de facebook a Radio Guerilla.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI