Close sidebar
Close sidebar

Mesajul reginei Elisabeta a II-a transmis britanicilor de Crăciun

Regina Elisabeta a II-a încearcă, în alocuţiunea sa de Crăciun, să le insufle speranţa, prezentă ”chiar şi în nopţile cele mai sumbre” britanicilor, afectaţi duri de pandemia covid-19.

Alina Raducu,

Mesajul reginei Elisabeta a II-a transmis britanicilor de Crăciun

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

”Pentru mulţi, acest an este amprenta tristeţii. Unii plâng pierderea unei fiinţe dragi. Prieteni şi familia le lipsesc altora, care ar vrea, de Crăciun, o simplă strângere sau apăsare pe mână”, afirmă suverana britanică, în vârstă de 94 de ani.

Dacă sunteţi în acest caz, nu sunteţi singuri, le dă ea asigurări.

70.000 DE MORŢI în Marea Britanie, UNUL DINTRE CELE MAI GRAVE BILANŢURI ÎN EUROPA

Pandemia covid-19 a ucis aproape 70.000 de oameni în Regatul Unit, unul dintre cele mai grave bilanţuri din Europa.

Recenta intensificare a epidemiei, legată de către autorităţi de o nouă tulpină mai contagioasă a SARS-CoV-2, a determinat Guvernul să anuleze in extremis autorizarea familiilor de a se întâlni de Crăciun în numeroase regiuni.

Regina a renunţat ea însăşi să se ducă la reşedinţa sa de la Sandringham, în Norfolk, în estul Angliei, unde petrece Crăciului de peste 30 de ani, împreună cu copiii săi şi alţi membri ai familiei regale.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Mesajul reginei Elisabeta a II-a transmis britanicilor de Crăciun

Citeste si: Mesajul emoționant al Papei Francisc de Crăciun

Regina Elisabeta a II-a a rămas la Castelul Windsor, în apropiere de Londra, împreună cu prinţul consort Philip, în vârstă de 99 de ani

”Nu putem să sărbătorim naşterea (lui Hristos) ca de obicei(...),

dar viaţa trebuie să continue”, dă asigurări Elizabeth a II-a.

Ea dă exemplul celor care s-au oferit voluntari pentru a-i ajuta pe cei vulnerabili, îngrijitorilor şi ”bunilor samariteni care au apărut în societate”.

”Continuăm să fim inspiraţi de amabilitatea strănilor şi căutăm alinare în faprtul că, chiar şi în nopţile cele mai sumbre, există speranţă”, a mai adăugat regina Elisabeta a II-a.

Citeste si: Coronavirus 25 decembrie 2020: Câte cazuri nou s-au raportat în ultimele 24 de ore?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI