Iulian, bărbatul Georgianei, era la volanul BMW-ului care a intrat într-un copac şi s-a rupt în două, joi de dimineaţă.

Georgiana, soţia tânărului lăutar de doar 24 de ani a scris un mesaj absolut tulburător: "Azi am.pierdut tot am avut mai sfânt si mai scump in viața pe iulian al meu viața mea sufletu meu m ai lasat singura cu copii tai ne ai lasat amarati pe viata😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭"

Patru oameni au murit după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un copac

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

În urma impactului puternic, bolidul de lux s-a rupt în două. Doi dintre bărbați au rămas încarcerați, în timp ce alți doi au fost aruncați în afara autoturismului, la câțiva metri.

Citeste si: Ultima imagine cu Ioana Condea în viață, prostituata româncă băgată în comă de un proxenet! Imagine copleșitoare de pe patul de spital

Un martor a oprit și a sunat la 112.

Cei din zonă îi cunoșteau pentru că cei patru bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani erau lăutari. În această dimineață ei se întorceau de la Revelionul lăutarilor, eveniment care s-a desfășurat în Alexandria.
Intervenție dificilă pentru salvatori
Conform ISU, doi dintre cei patru bărbaţi se aflau proiectați în exteriorul mașinii, iar alți doi, care se aflau pe locurile din față, erau incarcerați.

La interventie s-au deplasat două echipaje de la Punctul de lucru Dobrotești, cu un SMURD și o autospecială de stingere ce are în dotare modulul de descarcerare, un echipaj medical al SAJ, care a declarat decesul celor patru bărbați si două echipaje de la poliție.

Potrivit unui comunicat al IPJ Teleorman, din cauza vitezei excesive, şoferul BMW-ului a pierdut controlul asupra direcției, carosabilul fiind umed şi a lovit un copac aflat pe partea stângă a sensului de mers.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si