Chiar dacă în urmă cu doi ani ea a ieșit din comă, starea de sănătate a continuat să fie una gravă. Din păcate, pe 13 ianuarie Ioana s-a stins din viață.

Ultima fotografie cu Ioana a fost făcută pe patul de spital.

Mama Ioanei a primit vestea, miercuri dimineaţă

"Ioana s-a stins din viaţă pe 13 ianuarie. Am fost informată de Poliţie pentru că ei voiau să afle dacă familia doreşte să o înmormânteze în ţară sau dacă va fi înmormântată în Germania ca şi necunoscută.

Am sunat-o imediat pe mama Ioanei. Vă daţi seama că este la pământ. I-am spus că o vom ajuta cu tot ce putem.", a declarat Larisa Ştefan pentru Observator.TV.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: EL este MONSTRUL care a lăsat însărcinată o femeie aflată în comă. A fost publicată fotografia

Robert Tănase, bărbatul care a bătut-o pe Ioana Condea, a primit opt ani de închisoare cu executare. Judecătorii nu i-au dat mai mult, pentru că a fost încadrat la tentativă de omor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si