Close sidebar
Close sidebar

Mesajul sfâșietor transmis de Oana Boc, în urma decesului Cameliei Tișe. ,,Ai strălucit, ai luptat, ai suferit, ai plecat''

În urma decesului fostei soții a președintelui CJ Cluj, Camelia Tișe, Oana Boc a transmis un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook.

Alexandra Bercea,

Mesajul sfâșietor transmis de Oana Boc, în urma decesului Cameliei Tișe


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Luni, 5 februarie 2024, în jurul orei 08.50, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că a fost găsită fără viață o femeie, în vârstă de 47 de ani, într-un imobil din oraș. 

Ajunși la domiciliul Cameliei Tișe, polițiștii clujeni, împreună cu un echipaj medical, au confirmat cele sesizate, fiind demarate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul.

”Ajunși la locul sesizării, polițiștii, alături de un echipaj medical, au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind astfel demarate cercetări privind împrejurările în care a survenit decesul femeii”, a

declarat Andreea Vişan, subinspector de poliţie.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Camelia a fost găsită fără suflare de menajera sa, care a anunțat autoritățile despre incident. Camelia și Alin Tișe i-au avut ca naşi de nuntă pe Emil Boc şi Oana Boc.

Fosta soție a președintelui CJ Cluj s-a stins din viață din cauza malariei

Camelia Tișe, fosta soție a președintelui Consiliului Județean Cluj a murit din cauza malariei. Femeia se întorsese cu două săptămâni în urmă din vacanță din Zanzibar.

Aceasta ar fi confundat simptomele malariei cu o oarecare răceală și nu a mers la doctor. A fost internată la Spitalul Victor Babeş din Capitală. Din păcate nu a mai putut fi salvată. 

Oana Boc, soția primarului Emil Boc, a transmis un mesaj sfâșietor, în urma decesului Cameliei Tișe. 

Mesajul emoționant transmis de Oana Boc

Luni, Oana Boc a scris pe pagina sa de Facebook:

„Dumnezeu să odihnească în pace sufletul tău frumos și bun, atât de zbuciumat aici pe pământ, Cami dragă! Ai avut atâtea visuri! Unele s-au împlinit, altele au rămas suspendate în abisuri care te-au durut, dar pe care încercai mereu să le traversezi”.

”Ai strălucit, ai luptat, ai suferit, ai plecat... Încă nu știm cum! M-ai sunat din Africa, de ziua mea, exact acum două săptămâni. Ne-am promis să ne vedem la o cafea după ce te întorci. N-a mai fost să fie... Erai mai bine și mi-ai vorbit mult de Cezar, pe care îl adorai și pe care o să-l veghezi de acum din cer. Sper că acum ești în brațele părinților tăi pe care îi iubeai atât de mult, plecați și ei la fel de fulgerător, la fel de neașteptat! Odihnă veșnică, dragă Cami!”, a mai scris Oana Boc. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI