Close sidebar
Close sidebar

Mesajul transmis de Superman de la Sibiu, la 40 de zile de la moartea mamei sale

La sfarsitul lunii ianuarie, Cornel Spiridon, sibianul supranumit Superman de la Sibiu, si-a condus mama pe ultimul drum.

S.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dupa o lupta lunga si nemiloasa, luni in sir petrecute pe patul de spital, o interventie chirurgicala si tratamente cu citostatice, mama lui Superman de la Sibiu pierdea lupta cu cancerul si inchidea ochii pentru totdeauna.

Ea a fost condusa pe ultimul drum de fiul ei, Cornel, si de nepotica sa, Alessia. Zilele trecute, cand s-au implinit 40 de zile de la trecerea in nefiinta a sarmanei femei, Superman de la Sibiu i-a organizat parastasul de pomenire, iar preotii au tinut o slujba in amintirea sa.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

“O mama si in ultima clipa se gandeste la copilul ei. Da, este adevarat ceea ce va spun! Mama locuia la etajul 4 intr-un bloc cu 4 etaje si fara lift, normal. Cand cei de la spital ne-au sunat si ne-au spus ca ne asteapta sa mergem acolo, oferindu-i tratament si facandu-i mamei ultimele zile mai putin dureroase, am mers sa o duc acolo.
Mama mergea foarte greu pe picioare, aproape deloc, iar eu am vrut sa o iau in brate pana jos la masina. Insa, dumneaei mi-a spus "copile lasa ca merg pe jos ca si tu ai probleme cu mana” (mana ce am avut-o operata). De aceea spun, un parinte si in ultima clipa se gandeste la copil, nu la el ca nu mai poate. Cei care inca mai aveti parinti pretuiti-i pentru ca ei ar face orice pentru voi”,
a spus Superman de la Sibiu, marturisind ca se simte incomplet.

Cornel Spiridon a devenit cunoscut si s-a ales cu porecla de "Superman de la Sibiu" in urma cu 3 ani, dupa ce a acordat primul ajutor intr-un accident auto petrecut in Sibiu. In momentul producerii accidentului, cand a intervenit si actionat, barbatul purta un tricou cu insemnul lui Superman, celebrul personaj de film care salva vieti. El a fost fotografiat in timp ce cara victima pe brate la masina Ambulantei, iar pozele au devenit virale in presa si pe internet.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI