Close sidebar
Close sidebar

Mesajul tulburător al soţiei lui Maxim Dadashev, după decesul acestuia

Elizavreta Apushkina, 28 de ani, e extrem de afectată de decesul soţului său, Maxim Dadashev, care a încetat din viaţă ca urmare a problemelor apărute după lupta cu Subriel Matias. Aceasta a postat pe reţelele de socializare un mesaj tulburător.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Împreună de 11 ani, Elizavreta a fost alături de Maxim în fiecare etapă din dezvoltarea sa ca sportiv, susţinându-l în toate deciziile luate. În urmă cu doi ani, cei doi au avut bucuria să îl aducă pe lume pe Daniel, lucru care i-a unit şi mai mult.

Citeste si: A murit Vasile Stoica, maratonistul român care a străbătut lumea în scaun cu rotile

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

" Iubirea mea, vei fi mereu în inima mea, sufletul meu e rupt în două fără tine. Nu îmi vine să cred, îţi mulţumesc pentru 11 ani de iubire, 11 ani de fericire şi un fiu minunat. El e tot ce mi-a rămas şi singurul care îmi dă puterea să continuu în aceste momente grele", a scris Elizavreta pe o reţea de socializare, potrivit The Sun.

Sursa: digisport.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI