Noi detalii în cazul morții Aneimaria Constantin, o fetiță de doar 12 ani, găsită fără suflare într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei în care locuiau mama sa, Simona Iftimovici și concubinul ei, Marcel Șerbuc.

Principalul suspect în acest caz halucinant este iubitul mamei fetiței, care încă se află în Olanda. El a fost reținut de către autorități.

Mama fetiței crede că iubitul ei este autorul crimei.

A fost descoperită, recent, ultima conversație pe care fetița de 12 ani a avut-o cu puțin timp înainte să fie ucisă!

Citește și: Noi detalii ies la iveală în cazul morții copilei de 12 ani. Tatăl fetei susține că a vorbit cu fiica sa înainte să fie ucisă

Ultima conversație avută de Ana înainte să moară

Ana a vorbit cu o prietenă chiar în ziua în care și-a găsit sfârșitul. În dimineața zilei de 11 aprilie, la ora 10:20, fetița a vorbit cu prietena ei, care îi era și colegă de clasă. Conversația s-a desfășurat pe Instagram, acolo unde i-a trimis un mesaj vocal. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Colega sa a întrebat-o ce face, iar Ana i-a răspuns printr-o înregistrare, în care părea că plânge. Ana i-a povestit colegei ei că nu mai avea telefon și că era conectată pe rețeaua de socializare de pe telefonul mamei ei. În plus, fetița spunea că mama ei îi va cumpăra un nou telefon.

„Vezi că eu acum sunt logată pe telefonul mamei și nu am telefon până azi sau mâine.

Nu știu când îmi ia mama telefon”, i-a spus Anamaria prietenei sale, într-un mesaj vocal, potrivit  spynews.ro.

În cadrul unei emisiuni televizate, tatăl fetiței de 12 ani, Vasile Constantin a ascultat mesajul și a confirmat că este, într-adevăr, vocea fetiței sale.

Citește și: VIDEO- Criminalul din Berceni a fost legat la ochi atunci când a fost dus în arest. Marcel urmează să ajungă în România

De asemenea, bărbatul a mai povestit că ultima dată a vorbit cu adolescenta în jurul orei 19, în ziua în care fetița a fost ucisă. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si