Atacantul Lionel Messi şi-a arătat nemulţumirea după ce a fost schimbat cu fundaşul Achraf Hakimi în minutul 76 al meciului pe care PSG l-a disputat, pe teren propriu, cu Olympique Lyon.

A refuzat să dea mâna cu antrenorul său

Camerele au surprins cum starul argentinian i-a aruncat câteva cuvinte, în momentul schimbării, tehnicianul său, Maurichio Pochettino, şi a refuzat să dea mâna cu acesta.

"Am luat decizia de a-l scoate pe Messi din cauza unei posibile accidentări. Avem meciuri importante şi trebuie să-l protejăm. Acestea sunt decizii luate pentru echipă şi toată lumea ştie că avem mulţi jucători minunaţi. Trebuie să luăm aceste decizii. Uneori sunt privite favorabil, alteori, mai puţin", a spus antrenorul argentinian de 49 de ani, potrivit marca.com.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Scene ireale pe terenul de fotbal. Messi şi coechipierii săi au fost nevoiţi să se retragă la vestiare după doar câteva minute de la începerea meciului pe care naţionala Argentinei îl susţinea împotriva Braziliei

PSG a învins cu scorul de 2-1, echipa Olympique Lyon 

Formaţia Paris Saint-Germain, cu Lionel Messi, Neymar şi Kylian Mbappe pe teren, a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Olympique Lyon, într-un meci din etapa a şasea a campionatului Franţei.

Lyon a condus cu 1-0, prin golul marcat de Paqueta ’54. Golurile victoriei pentru PSG au fost înscrise de Neymar ’66 (penalti) şi Icardi ‘90+3.

Citeste si: Transfer istoric. Starul argentinian a sosit la Paris


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si