Meta a lansat Channels pentru WhatsApp, un nou produs prin care utilizatorii platformei vor putea vizualiza postările altor internauți pe canalele de comunicare, așa cum se întâmplă pe Facebook, Telegram sau Twitter.

Channels este disponibil în 150 de țări, potrivit unui comunicat al Meta.

Citește și: VIDEO- Ținutele animal print, mereu la modă. Imprimeurile „tip leopard” vor rămâne întotdeauna în atenția designerilor

Cum vor putea folosi utilizatorii WhatsApp noile funcții?

În regiunile unde Channels a fost lansat, utilizatorii vor putea să urmărească un cont care oferă un canal și vor putea vedea mesajele postate pe acesta într-o secțiune separată de ferestrele de chat obișnuite de pe platformă.

Pe Meta Newsroom scrie că „acesta este doar începutul și vom continua să adăugăm mai multe funcții și să extindem canalele pe baza feedback-ului primit de la utilizatori. De asemenea, în următoarele luni, vom face posibil ca oricine să creeze un canal.”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Meta a lansat Channels pentru WhatsApp. Cum vor putea utilizatorii să folosească canalele de comunicare

Meta a lansat Channels pentru WhatsApp. Cum vor putea utilizatorii să folosească canalele de comunicare

[Sursa foto: Meta Newsroom]

Așa cum se întâmplă pe Facebook sau X, utilizatorii vor putea lăsa comentarii sau emoticoane la diversele postări.

Meta se laudă cu confidențialitatea sporită a Channels. Mai exact, niciun utilizator WhatsApp nu va putea vedea ce canale urmărește un alt cont.

„Scopul nostru este să construim cel mai privat serviciu de difuzare disponibil. Canalele sunt separate de chat-urile tale și cine alegi să-l urmărești nu este vizibil pentru alți urmăritori.

De asemenea, protejăm informațiile personale atât ale administratorilor, cât și ale urmăritorilor”, scrie pe blogul Meta.

Administratorii canalelor de comunicare pot alege să refuze fără justificare ca un utilizator să urmărească conținutul său.

Citește și: VIDEO- Doi tineri căsătoriți au aflat că sunt de fapt verișori. „O să rămâneți căsătoriți dacă sunteți rude?” Răspunsul total neașteptat

În prezent, nu oricine își poate deschide un canal. Cu toate acestea, Meta intenționează să ofere această posibilitate tuturor utilizatorilor „în lunile următoare”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si