Vremea rea nu pleacă din România. Meteorologii au făcut anunțul: „Cu datele pe care le avem în acest moment, ne aşteptăm să avem precipitaţii şi la începutul săptămânii viitoare, nu doar sub formă de ploaie ci şi ninsoare. DIn punct de vedere termic, de vineri se încălzeşte uşor şi este apropiată de normalul perioadei adică 10-11 grade".

Azi, 18 martie 2021, vremea este extrem de rece pentru această dată.

Cerul va avea înnorări şi se vor semnala precipitaţii în cea mai mare parte a ţării, mai însemnate cantitativ în zona montană şi în centrul teritoriului.

Citeste si: N-am scăpat de iarnă! Capitala acoperită cu zăpadă

Vremea la munte

La munte, vreamea se menține extrem de rece. Va continua să ningă şi se va depune strat nou de zăpadă peste cel foarte important deja depus.

Turiștii dornici de aventură trebuie să se echipeze corespunzător pentru temperaturile scăzute.

Citeste si: Codul Galben de ninsori, prelungit de ANM. Se anunță ger cumplit în București

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În weekend în zonele montane vor fi ninsori, mai consistente în Munţii Banatului şi vestul Carpaţilor Meridionali. În restul teritoriului cerul va fi temporar noros, iar precipitaţii slabe vor fi posibile izolat. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în sudul şi sud-vestul ţării, dar şi în zona montană înaltă. Mai ales la începutul zilei, se va semnala pe alocuri ceaţă, cu precădere în sudul ţării.

În Transilvania, în Maramureş, în cea mai mare parte a Moldovei, precum şi în zona subcarpatică a Olteniei şi a Munteniei treptat vor predomina ninsorile, iar în rest vor fi mai ales ploi. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificări în prima parte a intervalului local în vestul, sud-vestul, estul, sud-estul ţării, precum şi în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 10 grade, iar cele minime între -4 şi 3 grade.

Vremea în Capitală

În Capitală, temperaturile rămân scăzute. Vremea va fi în continuare închisă şi rece pentru această dată. Îndeosebi din orele după-amiezii, temporar se vor semnala precipitaţii. Acestea vor fi la început sub formă de ploaie, iar noaptea, mixte. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de 0…2 grade.

Mâine, 19 martie 2021, vremea devine tot mai rece. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 şi 11 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -7 şi 2 grade.

Citeste si: Anunț ANM: Cod galben de vânt în șase județe

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

meteo 19 martie 2021
Meteo - martie 2021.[Sursa foto: google]

Cerul va avea înnorări în majoritatea zonelor, mai persistente în est, în centru şi în zonele montane şi submontane. La munte va ninge în general moderat cantitativ, iar stratul de zăpadă va contina să crească. În Moldova, Transilvania, Maramureş şi local în zonele deluroase din celelalte regiuni se vor semnala precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare, iar în restul teritoriului pe arii restrânse vor predomina ploile. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în sud-vest şi pe crestele montane. Vor fi condiţii de ceaţă.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru joi, 18 martie 2021: Vremea rămâne închisă. Vor fi ploi și ninsori!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si