Se vor înregistra scăderi treptate chiar dacă se vor menține la valori neobișnuit de ridicate în comparație cu normalul perioadei în care ne aflăm. Mijlocul săptămânii aduce vreme neașteptat de frumoasă cu cer parțial noros în majoritatea regiunilor țării și șanse minime de apariție a precipitațiilor.

Meteo, miercuri, 20 noiembrie- Vom avea parte de cer senin

Vântul va sufla slab până la moderat, mai ales în partea de nord a Moldovei, sudul Banatului, Oltenia și Dobrogea.

În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor situa între 4 și 16 grade Celsius.

Vremea în București

Meteo, miercuri, 20 noiembrie - Vom avea parte de cer senin

Ziua de miercuri aduce vreme bună, cerul va fi parțial noros cu șanse minime de a avea parte de stropi de ploaie. Vântul va sufla cu o viteză de 24 km/h. Valorile termice se vor situa între 11 și 16 grade Celsius, iar umiditatea va urca până la pragul de 84%.

Citeste si: Clipe de panică pentru „Micul Hercule” după ce fratele său mai mic a fost operat de urgență

Vremea în Iași

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Iașiul va avea parte de o vreme mohorâtă, cu cer predominant noros, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 18 km/h. Valorile termice se vor situa între 4 și 12 grade Celsius, în timp ce umiditatea va atinge pragul de 82%.

Vremea în Brașov

Meteo, miercuri, 20 noiembrie - Vom avea parte de cer senin

Se anunță vreme prietenoasă pe tot parcursul zilei de miercuri, cu cer parțial noros și șanse minime să apară stropi de ploaie.

Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 16 km/h, iar mercurul din termometre se va situa în jurul valorilor de 8 și 14 grade Celsius. În plus, umiditatea va ajunge la 76%.

Citeste si: Viorica Dăncilă: Văd un om laş şi arogant, care nu poate explica cei cinci ani în care a fost preşedintele României

Vremea în Cluj

Vremea va fi plăcută la Cluj, cu cer parțial noros și vânt care va sufla cu o viteză de 16 km/h. Valorile termice se vor situa între 8 și 16 grade Celsius, iar umiditatea va urca până la pragul de 69%.

Vremea în Constanța

Meteo, miercuri, 20 noiembrie - Vom avea parte de cer senin

Pe litoral vremea va fi caldă, ca în cea mai mare parte a teritoriului, cu cer parțial noros, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 24 km/h. Valorile termice se vor situa între 13 și 15 grade Celsius, iar umiditatea va fi de 83%.

Citeste si: Joi, 21 noiembrie, va avea loc „Sărbătoarea Luminii”. Creștinii sărbătoresc Intrarea Maicii Domnului în Biserică


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si