Close sidebar
Close sidebar

Meteo 21 decembrie 2019. Află cum va fi vremea în weekend

Sâmbătă, 21 decembrie, vremea va fi una destul de capricioasă. Aversele vor pune stăpânire pe teritoriul României iar temperaturile vor fi în scădere pentru câteva zile.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Vremea în București, sâmbătă, aduce temperaturi scăzute, dar și multe precipitații. În Capitală, meteorologii anunţă că pe parcursul zilei maxima va fi de 6 grade Celsius şi minima de 1 grad Celsius, în timpul nopţii. Ziua se încheie cu cer înnorat în Bucureşti.

În Iași sâmbătă, 21 decembrie, se anunță ceață de la primele ore ale dimineții. Maxima va fi de 8 grade Celsius, iar vântul va fi moderat şi şansele de precipitaţii, destul de mari. Mercurul din termometre scade la 2 grade Celsius după apus.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce se afla în celebrul sicriu de zinc găsit în curtea bisericii „Mavrogheni” din București: Ascundea o mărturie a dragostei nesfârșite- antena3.ro

Citeste si: Mihai Mitoșeru și Noemi, surprinși împreună cu doar câteva zile înainte de Crăciun

Meteo 21 decembrie 2019. Află cum va fi vremea în weekend

În Constanța, weekendul începe cu cer parțial înnorat și cu o maximă a zilei ridicată pentru această perioadă din an: 15 grade Celsius.

Vântul va bate uşor, iar noaptea, valorile aşteptate sunt de 11 grade Celsius.

Citeste si: 6 idei de activitati in aer liber cu copiii

În partea de vest a ţării, sâmbătă, 21 decembrie, se vor înregistra precipitaţii, iar maxima zilei scade dramatic la 9 grade Celsius. Noaptea, minima anunţată de meteorologi este de 4 grade Celsius. Ziua se încheie cu averse izolate.

Citeste si: Rafinamentul la superlativ: un cos cadou de craciun cu produse de lux

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI