Close sidebar
Close sidebar

Vremea în România. Iarna se apropie cu pași repezi

Află cum va fi vremea în România. Meteorologii au emis prognoza meteo pentru perioada următoare. Temperaturile sunt în scădere în întreaga țară și vor atinge valori apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Georgiana Balaban,

Vremea în România. [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Specialiștii ANM au expus prognoza meteo pentru săptămâna 23-29 noiembrie 2020. Vremea se va răci în toată țara, iar temperaturile scad drastic în termometre.

Vremea în București

Vremea se va răci și în București. Cerul va fi parțial înnorat, iar temperaturile vor ajunge la 9 grade Celsius. Minima temperaturii înregistrată în Capitală va fi de -3 grade Celsius. În București în acest moment se înregistrează 10 grade Celsius și este însorit.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru luni, 23 noiembrie. Cu ce vreme începem săptămâna?

Citeste si: Prognoza meteo iarnă 2020-2021: Când vin ninsorile peste România?

Vremea la munte

La munte vremea se va răci extrem de mult. Mai ales că în mare parte a zonelor muntoase a nins.

Vântul va sufla tare în zona înaltă, în special a Carpaţilor Orientali şi Meridionali, temporar cu viteze ce la rafală vor depaşi 75 kilometri pe oră, spulberând zăpada depusă anterior.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Vremea la munte. [Sursa foto: PixaBay]

Un strat de zăpadă de aproximativ 8 centimetri s-a depus, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în stațiunea montană Rânca. În aceste condiții, șoferii trebuie să își echipeze mașinile cu cauciucuri de iarnă și lanțuri peentru a putea circula în siguranță.

În acest moment, cea mai mare temperatură se înregistrează la Pătârlagele, județul Buzău și anume 13 grade Celsius.

Cea mai mică valoare înregistrată în prezent, este -1 grad, la Miercurea Ciuc.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI