Close sidebar
Close sidebar

Vremea în luna martie 2021. Ce temperaturi ne aduce primăvara

S-a dat startul primăverii. Suntem în a doua zi a lunii martie 2021, însă vremea este destul de capricioasă. La ce să ne așteptăm în următoarele zile.

Georgiana Balaban,

Vremea în România. [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Meteo luna martie 2021.  Temperaturile vor fi apropiate de normalul perioadei. Vezi câte grade se vor înregistra în termometre. Conform Administrației Naționale de Meteorologie, în următoarele patru săptămâni (1- 29 martie 2021), temperaturile vor fi normale pentru această perioadă.

Citeste si: Alertă meteo de la ANM. Ninsori, lapoviță și polei până sâmbătă seara

Precipitaţiile vor fi deficitare în prima parte a intervalului şi apropiate de cele normale după jumătatea lunii martie, relevă prognoza de specialitate, publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Primăvara în România. [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În săptămâna 1- 8 martie, valori termice vor fi în jurul celor specifice acestui interval la nivelul întregii ţări, în timp ce precipitaţiile vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane din jumătatea vestică a ţării.

Citeste si: Alertă meteo de la ANM. Ninsori, lapoviță și polei până sâmbătă seara

De asemenea, în săptămâna 8- 15 martie, pe întreg teritoriul României, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, cu o tendinţă uşor deficitară în regiunile extracarpatice.

A sosit primăvara în România

În perioada 15- 22 martie, în toate regiunile sunt estimate temperaturi medii ale aerului ce se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, iar regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.

Citeste si: ANM a emis cod galben de vreme severă în zece județe! Care sunt zonele afectate

De altfel, pe durata săptămânii 22- 29 martie, mediile valorilor termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice acestui interval, în întreaga ţară, iar cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Iarna se dezinstalează ușor de pe teritoriul țării, iar primăvara și-a făcut loc pentru următoarele trei luni.

Citeste si: Vremea de miercuri, 3 martie 2021, anuntul ANM: temperaturi foarte calde!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI