Close sidebar
Close sidebar

Vremea în România. Anunțul ANM de ultima oră

Toamna a pus stăpânire pe România. Abia acum și-a intrat în drepturi. ANM a anunțat un cod galben de ploi și furtuni pentru cea mai mare parte a țării.

Georgiana Balaban,

Cum va fi vremea în România. [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Specialiștii au emis un cod galben de ploi și vijelii pentru țara noastră. În următoarea perioadă vor fi ploi abundente și vijelii în mai multe județe din România. Vremea rea va începe să se instaureze întâi în vest, centru și nord, apoi în părțile estice și sudice. Avertizarea de cod galben este valabilă pentru mare parte din țară.

Vremea la munte

Vremea la munte începe să fie din ce în ce mai capricioasă. Temperaturile scad în zonele muntoase. Astăzi o să plouă mai mult în Carpaţii Meridionali şi în Orientali, pe unde se pot acumula chiar şi 70 litri de apă pe metru pătrat. Vântul va sufla mai tare pe creste.

Turiștii care se aventurează la munte în acest weekend trebuie să țină cont ca va ploua. Să nu vă lipsească umbrela din ruscac și hainele groase, chiar și pelerina de ploaie.

Vremea în Capitală

În Capitală vremea este închisă. Astăzi va picura pe tot parcursul zilei și se va răcori. Vom avea o maximă în jur de 19 grade. Mai vin ceva ploi şi pe timpul nopţii, iar minima, în scădere faţă de nopţile trecute, ajunge pe la 13...14

grade. Dacă ieșiți afară nu uitați umbrela!

Toamna în România. [Sursa foto: PixaBay]

Zilele următoare se anunță în continuare vreme capricioasă. Va ploua în majoritatea zonelor şi se vor înregistra cantităţi mari de apă, în special în Moldova şi la munte.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Vineri, ploile continuă în jumătatea estică, iar în Muntenia, Dobrogea şi în zona Moldovei vor fi averse mai consistente, însoţite de descărcări electrice. Pe partea vestică, se arată soarele şi mai vin doar câţiva stropi, iar vântul suflă mai tare la munte şi în sud-vestul extrem, dar se intensifică şi în ţinuturile estice.

În weekend vom avea parte de vreme bună. Sâmbătă vor mai fi câteva înorări și ploi slabe, apoi va ieși soarele și se vor înregistra temperaturi potrivite pentru această perioadă. Duminică mai vor fi condiții de ceață, chiar și burniță, apoi vremea se va încălzi. Temperaturile cresc și vor ajunge chiar și la 25 de grade.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI