Meteorologii vin cu vești mai puțin bune, pentru zilele ce urmează. România este lovită de fenomene meteo extreme, însă nu doar la noi în țară lucrurile stau rău, ci în toată Europa. Specialiștii au anunțat ce va urma.

Citește si: Cod galben de vânt puternic în 27 de județe. Cum va fi vremea în Capitală

Vremea este extrem de instabilă luna aceasta.

De la o zi la alta, apar modificări, iar meteorologii emit noi alerte. Avertismentele sunt pentru întreaga țară, dar și pentru țări din Europa. Vremea rea își face simțită prezența peste tot.

Fenomene meteo extreme

Informația zilei. Europa se confruntă cu fenomene meteo extreme, iar furtunile vor continua să afecteze largi zone de pe continent. Ba mai mult decât atât, nu doar Europa o să fie lovită de vremea rea, ci și România.

Citește si: Bărbatul luat de viitură în Iași, a fost găsit după două zile de căutări. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost descoperit într-o zonă abruptă

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Astăzi și mâine în majoritate țării ne vom bucura de numeroase grade în termometre, cer senin și soare, maximele atingând chiar și 33 de grade Celsius, însă începând din noaptea de 21 spre 22 mai, lucrurile se schimbă.

Conform meteorologilor, ploi, descărcări electrice, vijelii și temperaturi scăzute vor cuprinde România începând de duminică. Românii nu sunt deloc mulțumiți, însă lucrurile stau mult mai bine decât în Europa, unde se anunță fenomene meteo extreme.

Până în prezent, Germania este în cod roșu și se așteaptă fenomene extreme, posibile tornade şi chiar grindină. De asemenea, sunt posibile alerte Nowcasting Cod Violet pentru această după-amiază şi seară.

Citește si: VIDEO- Cod galben de averse şi vânt în localități din județele Ialomița, Călărași şi Ilfov, luni dimineața

Franța, Polonia și Cehia sunt și ele vizate. Aceste țări sunt sub atenționare de cod portocaliu de furtuni. În timp ce o parte bună din Europa este sub alerte de vreme rea, la polul opus se află Spania și Portugalia, care sunt în cod portocaliu de caniculă.

Citește si: Vremea se schimbă radical în România! ANM a emis două coduri galbene de ploi torențiale, vijelii și grindină| EXCLUSIV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si