Pompierii bucureşteni au transmis miercuri dimineața că au acționat în 12 situaţii de urgenţă, intervenind la o acumulare de apă pe stradă şi în cazul a 11 copaci căzuţi- şapte pe autoturisme şi patru pe stradă.

Citeste si: Schimbare bruscă a vremii în România. Cod galben de ploi torențiale și temperaturi în scădere- HARTA

Pe Bulevardul Tineretului s-a acumulat apă pe carosabil, iar trei autoturisme au fost blocate.

Două dintre acestea au fost extrase de către pompieri.

Copaci căzuți în Capitală și în județul Ilfov

În judeţul Ilfov s-a acţionat pentru două situaţii de urgenţă, respectiv o acumulare de apă şi un copac căzut, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF) într-un comunicat de presă.

Citeste si: Cod galben de vânt puternic în 27 de județe. Cum va fi vremea în Capitală

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pompierii au acţionat pentru îndepărtarea unor copaci căzuţi în Capitală pe autoturisme pe Aleea Ucea, Strada Mărgelelor, Strada Huedin, Calea Griviţei, Strada Mohorului şi Strada Gruiu Argeşului.

Pe Bulevardul Tineretului s-a acumulat apă pe carosabil

În Ilfov, s-a acţionat pe Strada Mărăşti din Bragadiru la o acumulare de apă în curte şi pe Strada Principală Cernica pentru îndepărtarea unui copac căzut pe un autoturism. 

Anunțul Poliției Rutiere: Condiții îngreunate de trafic din cauza ploii

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române  informează că, la această oră – 06:35, la nivel național, precum și pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, sunt semnalate precipitații sub formă de ploaie, pe alocuri torențială, vizibilitatea este bună, iar valorile

de trafic sunt normale.

"În aceste împrejurări, recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză foarte redusă, să nu bruscheze comenzile vehiculului, să nu efectueze depășiri riscante, să semnalizeze schimbarea benzii de circulație, să crească distanța de siguranță între vehicule și să circule cu foarte mare atenție, adoptând o conduită preventivă, pentru a putea evita eventuale accidente rutiere", spun polițiștii rutieri.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Meteorologii au emis o atenţionare Cod galben de vânt puternic valabilă pe parcursul zilei de miercuri, 18 mai, în zone din 27 de judeţe situate în vestul şi estul ţării, iar local în Carpaţii Meridionali şi Orientali.

Vremea se va răci accentuat, astfel că în noaptea de miercuri spre joi în depresiuni temperaturile minime vor fi negative şi se va produce brumă.

Cele 27 de judeţe vizate de atenţionarea Cod galben, unele total, iar altele parţial sunt: Alba, Argeş, Arad, Bacău, Bihor, Brăila, Botoşani, Braşov, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Constanţa, Dâmboviţa, Gorj, Galaţi, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Neamţ, Prahova, Sibiu, Suceava, Tulcea, Timiş, Vâlcea, Vrancea şi Vaslui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si