Ne așteaptă un weekend plăcut cu temperaturi ridicate pe teritoriul României. Vremea se va încălzi, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică trecem la ora de iarnă. Urmează temperaturi mult mai ridicate decât ar fi normal în această perioadă. Maximele vor ajunge până la 25 de grade Celsius, potrivit prognozei meteo.

Vremea în Capitală

În București, temperaturile vor fi ca într-o zi de primăvară.

Va fi soare, iar termometrele vor înregistra peste 20 de grade Celsius. În acest weekend, în noaptea de sâmbătă spre duminică, se va trece la ora de iarnă. Astfel, ora 4.00 va deveni ora 3.00, iar românii vor dormi mai mult pentru că va fi cea mai lungă noapte din an.

Vremea la munte

meteo românia octombrie 2020
Vremea la munte.[Sursa foto: PixaBay]

Temperaturile sunt în creștere la munte. Vremea va fi în general frumoasă și stabilă. Turiștii care merg să se relaxeze la munte, vor avea parte de un cer variabil. Pe văi se va forma ceață și nebulozitate joasă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări pe creste. Valorile termice, în special cele diurne, vor fi în creştere, dar dimineaţa şi noaptea va fi încă rece.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru joi, 22 octombrie. Vremea, tot caldă!

Citeste si: Vremea în România. Anunțul ANM de ultima oră

Românii se vor bucura de valori termice anormale pentru această perioadă.

Weekend-ul acesta va aduce grade multe în termometre.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si