VIDEO- Ninsori și vânt puternic în întreaga țară

Mai exact, în intervalul orelor 17:30 și 20:30, se va înregistra „viscol puternic, intensificări ale vântului cu rafale care vor depăși 140.-145 km/h, zăpadă puternic troienită, vizibilitate redusă spre zero metri”, potrivit specialiștilor în meteorologie.

Citeste si: Focar de Coronavirus în țară. Alerta lansată de autorități

Care sunt zonele vizate de codul roșu de viscol

Fenomenele meteo extreme vor fi înregistrate în județele Caraş-Severin și Hunedoara, în zona de munte, la cota de peste 1.800 metri.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

,,Se vor semnala: viscol puternic, intensificări ale vântului cu rafale care vor depăşi 140...145 km/h, zăpadă puternic troienită”, au informat meteorologii.

Conform specialiștilor, vizibilitatea va fi redusă spre zero. Meteorologii au emis o atenţionare Cod galben de vânt puternic, valabilă luni, în cea mai mare parte a ţării, iar din cursul după-amiezii vor fi şi ninsori, în nord-vest şi la munte.

Intensificările vântului vor persista, iar în zonele înalte ale Carpaţilor Meridionali şi de Curbură şi local în Carpaţii Occidentali şi în nordul Carpaţilor Orientali va fi Cod portocaliu de viscol, cu reducerea vizibilităţii.

Citeste si: Marți, pe lângă planeta noastră va trece un asteroid mai mare decât cea mai înaltă clădire de pe Pământ

Cum va fi vremea pe 18 ianuarie. Vântul va continua să bată cu putere în întreaga ţară. Minima poate ajunge şi -10 grade

Vântul va continua să bată în aproape toată ţara, sporind senzaţia de frig. Minimele se vor situa între -10 şi -4 grade.

Citeste si: Un copil în vârstă de 5 ani a fost accidentat e o maşină de poliţie în Bolintin Vale. Reacția Poliției Române: băiatul ,,s-a lovit de autovehiculul aflat în mişcare"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si