Nu vom scapa de ploi nici in aceasta saptamana. Pana luni seara sunt in vigoare doua coduri galbene de averse si vijelii.

“In general vremea va fi instabila in saptamana care vine.

Au fost emise si doua coduri galbene. Primul este valabil de duminica seara de la ora 18:00 pana luni la ora 10:00, pentru instabilitate termica accentuata si furtuni pentru zonele: Banat, Oltenia, local in Crisana, sud-vestul Transilvaniei si in vestul Munteniei. In aceste zone vor fi ploi cu descarcari electrice, intensificari ale vantului, posibil chiar vijelii, averse cu caracter torential si izolat caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi 20-25 l/mp si izolat 30-40 l/mp. Cel de-al doilea cod galben este valabil de luni la ora 10:00 pana marti la ora 23:00. Vizeaza partea centrala a tarii, zonele de deal, de munte, Muntenia, Dobrogea si Sudul Moldovei”, a declarat Oana Paduraru, meteorolog in cadrul Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si