O româncă s-a prefăcut că nu se simte bine pentru a reuși să fure de la încheietura unui bărbat care a vrut să o ajute, un ceas în valoare de mii de euro. După toate cele întâmplate, tânăra în vârstă de 32 de ani a rămas liberă.

Citește și: Două cutremure puternice au lovit Italia. Trenurile au fost suspendate, iar oamenii au ieșit în stradă, îngroziți

În cazul româncei nu a existat nicio validare a arestului și nici interogatoriu. Avocații femeii în vârstă de 32 de ani au reușit să se întâlnească cu victima pentru a-i înmâna o despăgubire egală cu valoarea ceasului furat. Mai exact, este vorba de suma de șase mii de euro. Prin urmare, persoana vătămată și-a retras plângerea.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Iar potrivit reglementărilor în vigoare, fără plângere, infracțiunea de furt nu mai este penală. 

Polițiștii au avut nevoie de patru luni pentru a o găsi pe româncă

Prin urmare, românca în vârstă de 32 de ani s-a întors în libertate cu 24 de ore înainte de a fi interogată de oamenii legii. Și nu contează că femeia a fost acuzată și de recidivă pentru aceeași infracțiune.

Fapta fusese comisă în dauna unui cetățean italian din Peschiera. După ce a simulat o boală pentru a fi salvată de victimă, femeia a furat ceasul scump și a fugit cu mașina unui complice.

Citește și: VIDEO. Un oraș își pedepsește politicienii băgându-i într-o cușcă cu picioarele în râu

Oamenii legii au avut nevoie de patru luni pentru a o localiza pe românca în vârstă 32 de ani.

Tocmai acest detaliu, împreună cu informațiile adunate prin ascultarea martorilor, analiza imaginilor și patru luni, după cum am menționat, de muncă a anchetatorilor, au fost cele care au declanșat închiderea femeii. Cu toate acestea, cătușele nu au mai ajuns pe mâinile româncei, după cum a relatat  jurnaliștii străini.

Citește și: FOTO- Imagini înfiorătoare cu un imigrant care înjunghie un student, în încercarea de a fi expulzat din Marea Britanie/Avocat: ”Se prezintă ca o persoană foarte naivă. A experimentat remușcări”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si