Românii au parte de surprize din ce în ce mai neplăcute pe litoralul românesc. Sume importante de bani se pierd anual din cauza „micilor țepe” prezente la mare.

O nouă metodă a stârnit revoltă în rândul românilor. O turistă aflată la Costinești a explicat ce i s-a întâmplat, exprimându-și dezamăgirea și furia față de practicile patronilor.

Citește și: Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni: ploi abundente şi caniculă. Cum va fi vremea în perioada 31 iulie- 28 august 2023

O turistă rupe tăcerea despre metodele de înșelătorie aplicate pe plajă

O tânără de pe TikTok a povestit o experiență recentă și total neplăcută. Ea a explicat cum a ajuns să plătească mai multe decât trebuia. 

Oana le-a spus urmăritorilor ei de pe platformă că a plătit cât pentru trei. În realitatea, femeia și-a închiriat doar două șezlonguri. Tânăra a cerut explicații, iar comercianții i le-au oferit. Turista nu le-a luat în calcul deloc.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Aceasta a primit ca explicație din partea comercianților că a plătit trei șezlonguri în loc de două pentru că nu pot fi taxate măsuța și umbrela. Femeia a scos din buzunar 180 de lei pentru trei șezlonguri, chiar dacă s-a folosit doar de două dintre ele.

„Metoda șezlongul” trezește revoltă în rândul românilor. Cum puteți fi păcăliți? „Fiți atenți!”

„Metoda șezlongul” trezește revoltă în rândul românilor. Cum puteți fi păcăliți? „Fiți atenți!”

[Sursa foto: Tiktok]

Ea a menționat că nu va mai merge pe litoralul românesc în vacanțe.

Citește și: Ea este femeia care a lovit un urs cu pumnul în bot pentru a-l împiedica să-i ia câinele: "Era cu un metru mai înalt decât mine și venea spre mine”

„Fiți atenți! Am cerut două șezlonguri, dar mi s-au luat bani pentru trei șezlonguri, pentru că nu au putut taxa măsuța și umbrela.

Dacă eu stau pe două șezlonguri, de ce să-mi taxezi trei? Că nu ai cum să-mi taxezi masa și umbrela? Peste cinci ani, pe litoralul românesc mai vin doar bogații”,  a spus Oana, pe TikTok.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si